За нов сезон на ВИП Брдър“ все още не се

...
За нов сезон на ВИП Брдър“ все още не се
Коментари Харесай

Продуцентите на ВИП Брадър възхитени от Нора Недкова и Кулагин! Прибират ги в шоуто наесен

За нов сезон на „ ВИП Брдър “ към момента не се е заговорило, само че продуцентите на риалити формата още от в този момент са отсекли, че желаят да имат измежду сигурните си участници настоящата Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова и гримьора Валентин Кулагин, разбра HotArena.

Причина за това са нестихващите кавги, които двамата заформиха при присъединяване си в различен формат – „ Черешката на тортата “, поради които освен те, само че и кулинарният формат към този момент седмица е замерян с хули и упреци в мрежата.

Те не могат да се понасят, само че са ужасно рейтингови. В Къщата ще имат опцията да покажат какво могат “, декларират от екипа пред „ Шоу “, уверени, че ще съумеят да склонят плеймейтката и гримьора да се включат във формата.

В „ Черешката “ Кулагин назова Недкова „ Мис „ Село “, доячка, маймунско лице, дребосък и зле поддържан травестит “ . Върхът на парадокса сред двамата стана факт, откакто започнаха да се замерят с храна, мръсни салфетки и всевъзможни боклуци пред слисаните погледи на останалите участници.

Нора сгафи и преди този момент като отхвърли да опита от вечерята на Алфредо Торес, защото била на диета, а съставките в менюто му били за простолюдието.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР