За нощна акция из заведенията по морето във Варненско съобщават

...
За нощна акция из заведенията по морето във Варненско съобщават
Коментари Харесай

Мащабна нощна акция във Варна установи -всеки четвърти кара пиян или дрогиран

За нощна акция из заведенията по морето във Варненско оповестяват от пресцентъра на полицията. Тя се организира в нощните часове на петък и събота.

В нея се включват чиновници на престъпна и икономическа полиция “, екипи на Първо, Второ и Четвърто районно управление (на МВР). Целта на интервенцията е определяне на малолетни и малолетни без компаньон след 22 часа, продавачи на опиати, както и водачи, които сядат зад кормилото след приложимост на алкохол или упойващи/наркотични субстанции.

При извършената профилирана полицейска интервенция във Варна – на Морска гара и крайбрежните заведения в кв.” Аспарухово” са тествани седем питейни заведения, 236 коли, както и 509 души. Униформените открили 51 извършители, на които съставили 36 акта и 15 фиша.

По време на двудневната ревизия са тествани 67 лидера за алкохол и наркотични субстанции, от тях с позитивна проба се оказали - 9 за алкохол и 11 след приложимост на разнообразни типове опиати. В Първо районно управление (на МВР) за период до денонощие са арестувани петима жители, у които бе намерено друго по грамаж и тип наркотично вещество. По случаите са формирани бързи полицейски производства.
Проверките, за определяне на нарушавания по крайморските заведения, ще продължат през целия летен сезон.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР