За нормален живот на едно четиричленно семейство са нужни 2448

...
За нормален живот на едно четиричленно семейство са нужни 2448
Коментари Харесай

2448 лева месечно са нужни за издръжката на четиричленно семейство

За естествен живот на едно четиричленно семейство са нужни 2448 лв. на месец, с 87 лв. повече, в сравнение с са били задоволителни предходната година. Това демонстрират резултатите от проучване, извършено от КНСБ. Средната работна заплата на българина се усилва, само че и животът нараства поради повишението на цените.

Досега данните посочваха, че сме енергийно небогати - на огромна част от семействата не им доближават пари за парно през зимата и климатик през лятото. Днес данните демонстрират още един риск - към енергийната беднотия прибавяме и " водна " - тъй като цените на водата нарастват, а заплатите към момента са ниски. (анимация) Най-ниски са във Видин, Благоевград и Кюстендил.
Пламен Димитров, КНСБ: За страдание 2/3 и повече дори от българските служащи и чиновници работят и получават заплата под междинната за страната.
За един естествен живот на едно четиричленно семейство са нужни 2448 лв.. И въпреки с времето да се приближаваме към нужната сума, към момента сме надалеч от цялостно благополучие. (анимация)

Пламен Димитров, КНСБ: Около 300 лв. ги няма в джоба на всеки един работещ.
Добрата вест е, че доста постепенно, само че въпреки всичко понижават хората, които живеят под линията на беднотия. А неприятната вест в действителност не е вест, тъй като съществува от години - пропастта сред най-богатите и най-бедните продължава да се задълбочава. (анимация) Най-богатите получават съвсем 8 пъти повече от най-бедните. И по този индикатор сме преди всичко в Европа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР