За никого не е тайна, че Ваня Щерева и Азис

...
За никого не е тайна, че Ваня Щерева и Азис
Коментари Харесай

Ваня Щерева смая мрежата с признание на Азис от личен разговор

За никого не е загадка, че Ваня Щерева и Азис са извънредно близки другари, въпреки и разликите си в професионален проект, а даже и някои в житейски, написа Шоу Блиц.

Певицата и публицист Ваня Щерева шокира почитателите си в мрежата, откакто издаде какъв диалог е имала с Краля на фолка рано сутринта. Така си приказват другари от разнообразни светове и тъкмо поради това са толкоз близки.

" В ранни зори, по телефона, Принц Азис ми желае съвет за фраза в нова ария, която написа. " Чакай, ще ти го изпея ". Извива фалцет, стопира, и: " Ох, извинявай, че рано заран би трябвало да търпиш чалга. Ма човек не си избира приятелите... Съжалявам, че не съм Кейти Пери. Ама и ти не си Умберто Еко. " И газ... цялата ария ", съобщи диалога си с Азис изобретателната писателка.

С този диалог сред двама актьори в действителност издаде, че фолк звездата най-сетне се е захванал за работа и напълно скоро ще зарадва феновете си в чисто нов шлагер. Ако съдим по последните му планове, то сигурно летвата е високо вдигната и почитателите му чакат и невъзможното от гласовития реализатор.

Мила Роберт пък - дъщерята на Ваня, наскоро показа своя версия на един от най-големите шлагери - " Никой " на Азис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР