За никого не е тайна, че съпругата на покойния алпинист

...
За никого не е тайна, че съпругата на покойния алпинист
Коментари Харесай

Вижте какво прави днес вдовицата на Боян Петров

За никого не е загадка, че брачната половинка на починалия планинар Боян Петров, Радослава, е човек с огромно сърце. А следващото доказателство за това е, че още от началото на пандемията тя се включи като същински войник в битката с Ковид-19 и стана доброволец в Александровска болница, където оказва помощ на тежко инфектираните и до през днешния ден.


Тази заран Радослава даде телевизионно изявление, в което най-искрено описа за дните си в Ковид - отделението. Тя разкри и че е почнала да учи за здравна сестра в Медицинския университет в София. В момента съчетава работата в болничното заведение с онлайн образованието, което по думите на Радослава, с изключение на негативи, си има и своите позитивни страни.

Стените на лечебните заведения са чули повече молебствия от тези на църквите....
Публикувахте от в
Вдовицата на Боян Петров показа, че би желала да оказва помощ на здравите хора и сега се усеща по-скоро като наемник, в сравнение с като доброволец. Тя не скри, че е настъпил извънредно тежък интервал в болничното заведение с доста повече напрежение, боязън и суматоха. Пациентите са в действителност доста и постоянно се сблъсква с тъжни обстановки, само че все пак е там, с цел да оказва помощ на изпадналите в неволя. Дори някои се връщат при нея след излекуване, с цел да ѝ благодарят за грижите и положителното отношение.

Радослава развълнува феновете и с признание, обвързвано с огромната ѝ обич - алпиниста Боян Петров. Тя показа, че въпреки от гибелта му да е минало доста време, към момента не е изгубила духовната си връзка с него, която усеща най-силно, когато е в планината. Понякога даже си показва какво би направил той в днешно време, защото бе диабетик, а болните от това заболяване са от най-застрашените сега.

„ Понякога си представям какво би помислил, в случай че той можеше да ми каже нещо. Щеше да ми каже, че постоянно е удовлетворен от мен “, безапелационна е Радослава.

Дистанция, дисциплинираност и витамин Д Всичко това няколко метра над Мордор
Публикувахте от в
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР