За никого не е тайна, че Ергенът е международен формат,

...
За никого не е тайна, че Ергенът е международен формат,
Коментари Харесай

Какво става в Ергенът? Седем неща, които не знаете

За никого не е загадка, че " Ергенът " е интернационален формат, който има десетки сполучливи сезони из целия свят. Именно по тази причина се разровихме, с цел да открием някои от минимум известните обстоятелства към предаването. Ето 7 от тях, които Vbox7.com събра:

1. Само Ергенът получава хонорар

В чужбина има и предаване, в което жена би трябвало да избира всред десетки мъже, само че правилото е еднакъв - хонорар получава единствено Ергенът или Момата (?!), не и претендентите за тях. Говори се, че най-високо заплатената " ергенка " е била Емили Майнард, която е взела 250 хиляди $ за присъединяване си.

2. Участничките се обличат и гримират сами

Само в първия епизод на " Ергенът " участничките са гримирани от професионален гримьор и облечени от стилист. Във всички останали епизоди те сами се грижат за външния си тип. 

3. Много дами са си носили вибратори

Сексът в първокласната вила може и да е табу, само че не и вибраторите. Участничка от сезон 18 в Съединени американски щати разкрива, че множеството от девойките са си носили вибратори, с които да се забавляват през дългите и самотни нощи.

4. Онези дни на девойките се наблюдават

В някои страни продуцентите са много наясно с персоналните календарчета на дамите и знаят коя по кое време е в цикъл. Тогава камерите са по-често към тези девойки, тъй като те са по-емоционални.

5. Не е наложително да забележим предложение

Не всеки сезон приключва с предложение за брак. Въпреки това обаче в целия франчайз все още има 12 двойки, които са щастливо женени. 

6. Никой не яде на срещите

Защото никой не желае да гледа по какъв начин се хранят хората вместо да си приказват. Освен това: във вилата няма готвач, девойките сами се оправят с готвенето и прехраната. Интересен факт е, че статистиката демонстрира, че претендентките всеобщо качват килограми по време на присъединяване си.

7. Без занимания

Във вилата няма музика, няма телевизия, няма интернет и телефони. Освен това няма и фитнес зала. Въпреки това на кандидатките им е позволено да упражняват, както намерят за комфортно, написа Марица.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР