За неприятен случай разказа жена. Ани В. споделя, че неизвестен

...
За неприятен случай разказа жена. Ани В. споделя, че неизвестен
Коментари Харесай

Имате ли информация? Откраднаха куфар с безценни спомени СНИМКИ

За противен случай описа жена. Ани В. споделя, че незнаен отмъкнал куфар от паркирания ѝ автомобил. Посегателството било осъществено в региона на кръстовището на бул. " Тодор Александров " и " Константин Величков ".

Изчезнал черен куфар, в който нямало скъпи материални движимости, само че се съхранявали скъпи фамилни предмети, съхраняващи скъпи мемоари.

" В куфара обаче беше и фамилният ни дневник с родословие и мемоари на баба ми, който е доста скъп за нас и не можем да възстановим ", написа Ани В.

Въпросният дневник е дребна черна тетрадка. Жената приканва в случай че някой попадне на скъпата движимост, да се свърже с нея.

Тя добавя, че по случая е подадена тъжба до органите на реда.

Вижте целия роман за случката, споделен от Ани В.:

" Здравейте, през вчерашния ден денем, от колата ми на паркинга до кръстовището на бул. " Тодор Александров " и " Константин Величков " беше откраднат сходен куфар с облекла и остарели персонални движимости, без никаква стойност. Нямаше пари или друго скъпо за крадците.
В куфара обаче беше и фамилният ни дневник с родословие и мемоари на баба ми, който е доста скъп за нас и не можем да възстановим.
Ще сме извънредно признателни, в случай че някой попадне на него, да ми написа тук. Дневникът е черна тетрадка в дребен формат, с твърди корици.
Подадохме и тъжба в Районното, само че се надяваме някой просто да е изхвърлил нещата от куфара в квартала.
Много благодаря на всички отзовали се и нека не ви се случват сходни неприятни истории. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР