За необозначен ремонт на Околовръстния път на Пловдив съобщи читател

...
За необозначен ремонт на Околовръстния път на Пловдив съобщи читател
Коментари Харесай

Пловдивчанин пуска жалба в Общината след лошо изживяване

За необозначен ремонт на Околовръстния път на Пловдив заяви четец на Plovdiv24.bg : " Здравейте! Свързвам се с Вас, с цел да притеглим вниманието на хората, а и с цел да бъдат предизвестени.

На околовръстното тече ремонт. Но навръх отбивката за " Джъмбо " пътят е оставен напряко в рисково положение. Изрязан е доста дълбоко и е направена дребна естакада за качване към магазина.

Тя в действителност би правила работа, в случай че беше обозначена по някакъв метод. При ситуацията, в което е оставена сега, човек мъчно би я забелязал. Освен това е единствено от страната за излизане от магазина. На влизане умерено може да бъде ударена колата в разреза с височината на бордюр. Преди две вечери аз персонално спуках гума тъкмо там.

Това, обаче стана на излизане. При неналичието на каквито и да е обозначения в тази част няма по какъв начин да се види къде въобще стартира тази естакада и до къде стига. Смятам да подам тъжба в общината и ще се надявам да бъда обезщетен, тъй като това е разход, какъвто не би следвало да е за моя сметка ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР