За най-тежките моменти от живота си Глория разказва в автобиографичната

...
За най-тежките моменти от живота си Глория разказва в автобиографичната
Коментари Харесай

Глория с емоционална изповед за първия си мъж

За най-тежките моменти от живота си Глория споделя в автобиографичната си книга „ До последната усмивка”, като не се свени да открехне вратата и на любовния си живот, написа Хотарена.

В момента фолк певицата е щастлива с сегашния си сътрудник Йордан Джермански, само че през годините е претърпяла много неуспехи в персонален проект. Трагично приключват още първите връзки на Глория. На 16 години среща мъжа, който я прави жена. Той бил извънредно ревностен и се опитвала да я третира като своя благосъстоятелност. В един от пристъпите си на ревнивост дотам полудял, че ѝ протегнал ръка и ѝ избил един зъб. Това бил моментът, в който Глория си тръгнала. За благополучие не била бясно влюбена във въпросния човек и бързо преодолява болката.

Първата същинска обич на певицата също била белязана от ревнивост. Била към този момент на 18, а мъжът на 36. Въртял бизнес с автокъщи и бил прочут на общността в Русе, откъдето е родом фолк звездата. По това време Глория към този момент интензивно се развива като певица и постоянно пътувала с оркестър „ Извор”, в това число и в чужбина. На предприемача обаче, лека-полека почнала да не му харесва работата и не можел да одобри, че нея я няма дълго време. Не харесвал обстоятелството, че работи по нощни заведения и притегля вниманието на други мъже. Още повече, че самите те се срещнали в ресторант на Дунав мост, където тя пее.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР