За настроението се погрижиха изпълнителят Миро и фолк звездата Галена,

...
За настроението се погрижиха изпълнителят Миро и фолк звездата Галена,
Коментари Харесай

Мис България Роси Иванова пръсна 50 бона за рождения си ден


За настроението се погрижиха изпълнителят Миро и фолк звездата Галена, само че някои забавни обстоятелства отличават значително този рожден ден от всеки различен, написа „ Галерия “.

„ Да, гаджето ми заплати за него и за голямата торта! “, признава брюнетката, на която към този момент й омръзнало от неприятните мнения по отношение на връзката си със доста по-възрастния сътрудник.

Както „ Галерия “ разкри, той е гръцки олигарх, червив от пари. Смята се, че богаташът на Роси е два пъти по-стар от нея, а по наша даже е трансферирал 70-те. Въпреки това е в съвършена форма и непрестанно доказвал възприятията си към нея.

„ Той я носи на ръце, единствено за рождения й ден на морето хвърли 50 бона, обсипва я с такива дарове, че множеството й колежки могат единствено да завиждат “, споделят приятелки на миската.

Самата тя разправяла наляво и надясно, че е тотално хлътнала по спонсора си. Мъжът до Роси върти милиони, с помощта на земеделските си планове и присъединяване си във компании за произвеждане на олио.

Зеленооката хубавица топли леглото на крупния баровец към този момент втора година, а двамата се срещнали на светско събитие. Маститият предприемач спечелил вниманието й бързо, което било удар в десетката за него, защото от дълго време таял мераци към нея.

И въпреки да не са от през вчерашния ден дружно, вероятност за аферата им не може да се чака, поради което околните й не стопират да я одумват.

Роси Иванова би трябвало към този момент да мисли за деца и семейство, а още го играе кукла в ръцете на заможни чичковци, недоволстват те. Клюките към нея гласяха, че години наред тя е спекулирала с кариерата си и е била „ бижу “ на много бизнес срещи. Това е и повода в този момент мнозина да се съмняват в бъдещето на връзките й.

„ Ще се позабавляват с нея и ще я захвърлят отново сама! “, притесняват се най-доверените й приятелки. Манекенката обаче не била склонна да ги чуе.

Силиконовата й пазва внезапно напращя предходната година, а модификацията бил специфичен жест към мощното рамо до нея.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР