За нас това беше едно голямо предателство срещу България, което

...
За нас това беше едно голямо предателство срещу България, което
Коментари Харесай

За Александър Йорданов резолюцията на ЕП била предателство |

„ За нас това беше едно огромно изменничество против България, което за следващ път Българска социалистическа партия реализираха благодарение на „ Демократична България ” в лицето на Радан Кънев. Резултатите демонстрират, че при гласуването Народното събрание е бил разграничен. Мнозинството, с към 20 души повече, са приели против България. Екологичен потенциал не е бил единомислещ. За всички е ясно, че тук става дума за един ляво демократичен комплот против нашата страна ”, сподели в студиото на „ Неделята на NOVA ” евродепутатът Александър Йорданов.

В интерес на истината резолюцията е призната с гласовете на 358 евродепутати, 277 гласоподаваха срещу, а 56 се въздържаха. Не е ясно дали евродепутатът от СДС/ГЕРБ Александър Йорданов лъже съзнателно или бърка 81, колкото е разликата сред гласувалите за и срещу, с 20.

Според него „ петното ” върху България остава и ще се цитира години наред. „ Ще има депутати, които ще се връщат към нея и ще я напомнят. Левите за следващ път сложиха своите тясно партийни ползи над здравия разсъдък, над професионалната обективност и над морала ”, сподели Йорданов.

Той напомни, че единствено седмица по-рано Европейска комисия излезе с отчет на същата тематика. „ Докладът е писан от експерти, специалисти, които в действителност са се хванали за обстоятелствата такива, каквито са. Резолюцията обаче, е писана от политици и всеки от тях си е хванал своя тясно политически интерес. В нея има вкарани персонални и бизнес ползи против България ”, счита евродепутатът, който от критик на ръководството на Борисов се трансформира в парещ покровител след влизането му в Европарламента.

" Върховенството на закона значи разделяне на управляващите, само че изказванията за правосъдна корупция и политически правосъдни преследвания се усилват. Означава независимост на медиите, само че ние сме очевидци на възходящо въздействие на управляващите в публичните медии и използването на клиентелизъм, когато става въпрос за частни медии. Означава отстояване на гражданските права, само че сме очевидци на полицейска свирепост и угнетяване на правата на малцинствата ", заяви председателят на парламентарната комисия по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи на европарламента Хуан Фернандо Лопес Агилар след приемането на резолюцията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР