За нас тези избори не са приключили, заявиха от предизборния

...
За нас тези избори не са приключили, заявиха от предизборния
Коментари Харесай

Ваня Григорова с планове да оспорва победата на Васил Терзиев на втория тур

За нас тези избори не са завършили , обявиха от предизборния щаб на Ваня Григорова. В момента те вършат инспекция на резултатите секция по секция .

" Вече имаме задоволително учредения да спорен крайния резултат на изборите. Няма да допуснем успеха да бъде открадната и имаме съществени съмнения, че резултатите можеше да са разнообразни " , съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков.

" На първия тур успяхме да се преборим с едната коалиция със сглобката, малко не ни остана да се преборим с другата част от сглобката . Срещу нас беше впрегнат целият властови, финансов, управнически, в това число механически запас , с който разполага сглобката в лицето на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Въпреки това ние водим в 13 от 24 региона в София ", съобщи Ваня Григорова, която се изправи против Васил Терзиев на втория тур на кметските избори в София.



Дадохме вяра на доста хора , че София може да бъде друга, добави някогашната синдикалистка.

" И до последно ще се борим за всеки глас , тъй като за нас всеки софиянец е значим. Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние. Това значи сред 3 и 5 хиляди гласа. Ще бъда първата, която ще поздрави господин Терзиев когато и в случай че съдът реши, че тези резултати и метода, по който бяха реализирани бяха законосъобразни ", сподели още Григорова.

" Продължаваме да получаваме сигнали за груби намеси в изборния развой. Ще създадем това, което демократичния развой ни разрешава - ще покажем доказателства и свидетелства на хора, с цел да може нашите гласоподаватели да са сигурни, че сме създали всичко, с цел да защитим техния избор ", уточни Ваня Григорова.



Очаквайте още детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР