“За нас не е нормално създаването на безпринципни коалиции, затова

...
“За нас не е нормално създаването на безпринципни коалиции, затова
Коментари Харесай

“Има такъв народ“ върна мандата за съставяне на правителство

“За нас не е обикновено основаването на безпринципни обединения, по тази причина господин президент връщаме мандата за сформиране на държавно управление “. С тези думи някогашната международна шампионка по шахмат и сегашен народен представител от “Има подобен народ “ Антоанета Стефанова получи и незабавно върна мандата на президента.

Президентът Румен Радев акцентира потребността от сформиране на устойчиво държавно управление поради “днешната рецесия “.

“Именно в рецесия като днешната България има потребност от постоянно е дейно държавно управление. Затова във всеки мандат се гледа с особена вяра, само че разбирам и вашите причини “, изясни той, само че добави, че схваща причините на “Има подобен народ “ и нежеланието им да влизат в “безпринципни сделки “

“Не може съставянето на държавно управление да бъде ангажимент единствено на една партия “, сподели Радев.

Още при съставянето на новия парламент всички останали парламентарни сили заявиха своето желание да поддържат държавно управление с мандата на “Има подобен народ “. Лидерът на партията Слави Трифонов обаче отхвърли да стори това с мотив, че би било самоубийствено политическо решения.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР