За нас е много важно да продължим с широка социална

...
За нас е много важно да продължим с широка социална
Коментари Харесай

Асен Василев пред КНСБ: За нас е важно да продължим широката социална политика, която започнахме

„ За нас е доста значимо да продължим с необятна обществена политика, която започнахме и да реализираме понижаваме на неравенствата в приходите сред небогати и богати “.

Това съобщи съпредседателят на Политическа партия „ Продължаваме промяната “ Асен Василев на среща с КНСБ през днешния ден. Той уточни, че по време на ръководството на държавното управление на Политическа партия са спрели изнудването и рекетът върху бизнесите. Първите резултати се виждат – два месеца има резистентен растеж на индустриалното произвеждане, имаме растеж над 4% на Брутният вътрешен продукт в изискванията на рецесия. Постъпленията от корпоративен налог са 42% повече от предходната година, т.е. българските компании работят и печелят, което ще разреши да се подсигуряват високи заплати.

Асен Василев акцентира, че в програмата на Политическа партия е заложено минималната работна заплата да е 50% от междинната. Той предвижда растеж на пенсиите сред 15-16% годишно и до края на идващия мандат на " Промяната " те да бъдат удвоени. Предвиждаме значителен растеж на приходите в бюджета. Учителските заплати ще продължат да бъдат индексирани, тъй че да са 125% от междинната заплата. Лекарите и медицинският личен състав също ще получават почтени хонорари. Съгласно новия групов контракт, подписан при ръководството на Политическа партия, главната заплата на доктор е 2000 лева, за здравна сестра - 1500 лева, а за санитар – 900 лева

„ Вярваме, че постната пица не е най-правилният метод, тъй като в случай че не влагаме в хората в България, ще продължи това приключване на фрагменти и няма по какъв начин да сме конкурентоспособни на пазара на труда в Европейски Съюз. Според нас  европейските средства би трябвало да се насочат освен към инфраструктура, само че и към възстановяване на човешкия капацитет на страната “, безапелационен беше Асен Василев.

Той увери, че Маришкият комплекс ще продължи да работи най-малко до 2028 година „ Ясно сме декларирали, работата на електроцентралите в Маришкия басейн е доста значима за страната, изключително в изискванията на сегашната енергийна рецесия “, сподели Василев. Според него цената за битовите и небитовите консуматори може да бъде арестувана дълготрайно, защото има задоволително доходи на сдруженията, с цел да се покрие себестойността на производството, ремонтната стратегия и да се подсигурява 10% възвръщаемост.

КУПВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР