За момента единственото зимно попълнение на ЦСКА е Тобиас Хайнц.От

...
За момента единственото зимно попълнение на ЦСКА е Тобиас Хайнц.От
Коментари Харесай

ЦСКА на прага на най-постната си селекция за века

За момента единственото зимно попълнение на ЦСКА е Тобиас Хайнц.От норвежеца се чака да вдигне още равнището в средата на терена, а и на тима като цяло. Наскоро Саша Илич сподели, че в случай че могат да вземат още положителни футболисти, са добре пристигнали в ЦСКА, само че пък за момента такива няма.

Това, несъмнено, може да се промени напълно скоро и предвид на трансферната политика на ЦСКА през XXI век – би трябвало да чакаме още попълнения, тъй като в никакъв случай „ алените “ не са взимали единствено един нов човек през зимата, написа „ Мач Телеграф “. Досега постоянно са били най-малко двама, а неведнъж и доста повече. Абсолютният връх беше при започване на 2002 година, когато бяха привлечени 9 играчи.

Имаше и нов треньор в лицето на италианската легенда Луиджи Симони, който смени тогава Паро Никодимов. Привлечените тогава бяха двама чужденци – сърбинът Йосан Веселинович и някогашната звезда на Мидълзбро и Висшата лига на Англия – колумбийският таран Хамилтън Рикард. Българските попълнения, които се включиха в тима напролет, бяха Марчо Дафчев от Локомотив София, Стоян Колев от Берое, както и Петър Златинов, Йордан Върбанов, Румен Калчев, Константин Мирчев и Ангел Стойков.

Най-малко (по двама) играчи пък ЦСКА взе през зимата на 2003-а, както и през 2019-а година. В първия случай отборът стигна до купата, а в паузата се укрепи единствено с бразилския бранител Фабио Лива, както и с Данчо Тодоров от Черноморец. Ппрез 2019-а пък „ алените “ приключиха на точка зад Лудогорец, а за втория дял от сезона укрепи единствено отбраната си, посредством привличането на Иван Турицов и португалеца Нуно Томаш.

Остава да забележим дали тъкмо тази дима всичко ще завърши единствено с Тобиас Хайнц или ще има както постоянно още нови.     

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР