За мнозина раздялата е прекрасна възможност да останат насаме със

...
За мнозина раздялата е прекрасна възможност да останат насаме със
Коментари Харесай

Защо мъжете не могат да се разделят

За мнозина раздялата е прелестна опция да останат уединено със себе си. Но нормално тя се асоциира единствено с болежка и опустошение, а не с прелестна опция. Неспособността на мъжете ясно да обяснят аргументите за отдръпването си принуждава партньорките им да страдат доста мощно.

За разлика от дамите мъжете не са подготвени да си признаят, че връзките са се изчерпали. На Адамовците не им доближава храброст да приключат връзката почтено и си потеглят безмълвно.Прекъснати по този метод, за дамата връзките не са приключени психически. На нея и без това й е по-трудно от на мъжа да продължи нататък сама и да стартира да строи живота си изначало като отхвърлена и нежелана жена. Мълчанието на мъжа унижава дамата и тя се пробва да заглуши това възприятие със свои фантасмагорични хипотези за това, какво тъкмо се е случило. Да оставиш другия без пояснение, значи и да не му оставиш късмет да изрази своята позиция и да опише за своите усеща.

„ Една заран, както нормално, излязох от вкъщи си и се запътих към офиса, а брачният партньор ми сподели, че ще остане да поработи у дома. През деня получих есемес от него: „ Отивам си, тъй като с теб е невероятно да се живее! “ Повече не го видях. “

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР