За много хора няма нищо по-стресиращо от първата среща. Но

...
За много хора няма нищо по-стресиращо от първата среща. Но
Коментари Харесай

Колко трябва да чакате, за да пишете отново след първа среща

За доста хора няма нищо по-стресиращо от първата среща. Но даже тя да върви добре, страховитите въпроси, които пораждат след нея, може да са още по-лоши. Говорихте ли прекалено много? Смееше ли се на шегите ви? И неизбежното: Колко време би трябвало да чакате, с цел да пишете още веднъж? Ето някои препоръки, които ще ви оказват помощ в тази обстановка:

Изпратете малко известие с признателност в границите на 24 часа

Когато става въпрос за изпращане на текстови известия след първа среща, без значение дали в чат или с SMS, би трябвало да пишете не по-късно от идващия ден, с цел да кажете, че сте си прекарали отлично или да благодарите за споделеното време, поучават специалистите. Това ще покаже на индивида насреща, че ви е харесала компанията му.

Правете изключения в изключителни случаи

В съвсем всички случаи изпращането на известия няколко часа след първата среща е най-подходящият метод на деяние. Възможно е обаче да има някои обстановки, в които да би трябвало да изчакате. Може на идващия ден вашият човек да има значима работна среща и да не е хубаво да го притеснявате тъкмо тогава. После обаче може да употребявате това като мотив да му пишете, с цел да го попитате по какъв начин е предходна.

Изчакайте няколко дни, с цел да поискате втора среща

Живеем във време, в които не е наложително да чакаме мъжът постоянно да поема самодейността. Може вие да го поканите на втора среща, само че за разлика от писането на известие, тук може да изчакате няколко дни.

Ако другият ви написа пръв, отговорете в околните часове

Не е наложително първи да пишете след срещата. В този случай не отговаряйте на известието на секундата, само че се постарайте да го извършите в околните часове или най-малко същия ден, тъй като по този начин ще покажете, че вие също проявявате интерес.

Избягвайте среднощните известия

Избягвайте да пишете прекомерно късно вечер, изключително в случай че сте ходили единствено на първа среща с този човек и не го познавате добре. Може работата му да постанова да си ляга рано и да нарушите съня му.

Придържайте се към тези препоръки, само че и не забравяйте, че всеки човек е друг и от време на време може да се постанова самостоятелен метод.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР