За минути изчезнаха дописки срещу Десислава Атанасова, Делян Добрев, Красимир

...
За минути изчезнаха дописки срещу Десислава Атанасова, Делян Добрев, Красимир
Коментари Харесай

Умее ли депутатът от БСП Попов да чете, или вече и измислиците стават бронебойни патрони срещу врага?

За минути изчезнаха дописки против Десислава Атанасова, Делян Добрев, Красимир Велчев и Антон Тодоров, цитиращи “разкритията” на уеб сайтове, които сами предизвестяват, че са издания за подправени вести и не разполагат с публицисти

Дали ще е удар по свободата на словото, в случай че Министерство на вътрешните работи ревизира кои са притежателите на “Вале нюз” и informiran.net? Схемата прилича уеб страницата “Опасните”, само че дали той се е събудил под друго име?

Абсурдни уеб сайтове пускат неуместни разкрития, като предизвестяват категорично, че са издания за подправени вести и не разполагат с публицисти, които да ревизират обстоятелствата.

За депутата от Българска социалистическа партия Филип Попов анонимните “Вале нюз” и informiran.net са достоверни медииq посредством които може да бъде нападнат врагът.

Те настояват, че Десислава Атанасова, Делян Добрев, Красимир Велчев и към този момент някогашният депутат Антон Тодоров са получили жилища и офиси в комплекс “Царско село” и други в столицата.

Минути откакто 36-годишният видински народен представител Филип Попов разгласи в коридорите на Народното събрание от името на Българска социалистическа партия, че “внасяме искане с гледище Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) да се сезира и да ревизира изявленията в медиите във връзка с апартаментите” на четиримата политици от ГЕРБ, уеб сайтове, които бяха цитирали подправените вести, ги изтриха.

Всъщност депутатът Попов, без да назове медиите, цитира изявления в уеб сайтове, чиито анонимни притежатели сами са написали, че са за подправени вести.

За първи път “разкритието” се е появило в блога на 4udoslav, сподели инспекция на “24 часа”. “Да разгромим корумпираната власт със слово (не безусловно с истини)” е девизът на този блог, който е изписан на страницата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР