За мене сексуалността в една връзка е приоритет номер едно.“

...
За мене сексуалността в една връзка е приоритет номер едно.“
Коментари Харесай

Ергенът Виктор: Сексуалността в една връзка е приоритет номер едно за мен

„ За мене сексуалността в една връзка е приоритет номер едно. “ Това показа Виктор от първия сезон на „ Ергенът “.

Риалити звездата проговори за личните си желания в подкаста на Маги Сидерова. Красавецът е неуморен звяр под чаршафите и държи да бъде удовлетворен с гореща пристрастеност. „ Може би ще прозвучи незадълбочено, само че при мен е по този начин. За да желая да опозная индивида повече, с цел да се влюбя и с цел да си станем още по-близки, преди всичко тя би трябвало да ме грабне “, добави сексимволът за своите потребности, с цел да има химия с него и неговата хипотетична възлюбена. Според Виктор, с цел да има пламък сред двама, би трябвало да се поражда животинският инстинкт в тях.

Всяка една жена постоянно се чуди за желанията на сексапилния Виктор. След като победителката в риалитито Виктория е стройна брюнетка, множеството си помислиха, че първият ерген избира девойки с кестеняви коси. Виктор обаче съобщи друго. „ Аз нямам съответен вид дами, които одобрявам. “ фитнес моделът с ослепителна усмивка повече гледа темперамента на дамата и добави - „ одобрявам дами с по-доминантен темперамент, само че единствено в случай че им отива. Някои имат такава външност и толкоз добре им отива да са такива “.

Ергенът също показа за своите тактики, когато желае да завоюва вниманието на представителка на нежния пол. „ Аз нямам съответна тактика, зависи каква е силата на дамата – дали е по-мъжествена или по-женствена “.

Въпреки че ерген номер едно да има мощно полово привличане със своите партньорки той не е почитател на бурните краткосрочни афери . Виктор си призна, че си разрешава и  еднодневни случки, само че има предписание -  да го прави единствено и само, когато не е в съществени взаимоотношения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР