За мен Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28

...
За мен Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28
Коментари Харесай

Цонев: Цацаров е жертва на Прокопиев, готвят Дянков за шеф на БНБ

За мен Сотир Цацаров  Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си обучение приключва в е ослепителен правист и доста образован човек. Той е следващата жертва на олигарха Иво Прокопиев в битката му да превземе правосъдната система. Сотир Цацаров  Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си обучение приключва в запорира имущество на Прокопиев. Досега не съм видял никой в обществото да пита по какъв начин едно момче от комунистическо семейство има 280 млн. лева Сотир Цацаров  Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си обучение приключва в е жертва в тази борба. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на в студиото на утринния блок на NOVA.

Той счита, че Прокуратурата не е била благосклонна към Движение за права и свободи, тъй като Делян Пеевски има голям брой инспекции: “За сметка на това Прокуратурата е благосклонна към Прокопиев. Съдиха го, само че съдът на приятеля му Лозан Панов го оправда”.

Цонев отхвърли Цацаров да е бил другар на Движение за права и свободи: “На комисии единствено съм го виждал. Тъжно ще е, в случай че правосъдната система губи подобен правист като Цацаров”.

По тематиката с работата на КПКОНПИ и акцията против кметове разяснява: “Впечатлението ми е, че на всички места, където има спор на ползи, КПКОНПИ повдига обвинение”.

Относно разделянето на КПКОНПИ сподели: “Ще подкрепим всички антикокрупционни ограничения. В този случай обаче не става за антикорупционно законодателство, а за отбрана на олигарха Прокопиев”.

Според него връзката сред Политическа партия и Прокопиев е мощна. Като мотив в тази посока уточни освобождението на Пламен Георгиев като консул във Валенсия.

“Съдебната система може да е с Гешев или без Гешев. Нашите европейски сътрудници желаят промени в две направления: Прокуратурата да стане отчетна и основния прокурор да може да стане разследван без значение. Движение за права и свободи работи за промени съгласно настояванията на нашите европейски сътрудници, съобщи Цонев. Той беше безапелационен, че в европейските рекомендации не попадат имена.

Парламентаристът разгласи проектите на Движение за права и свободи: “ДПС е подготвило пакет за законопроекти, с които ще затворим порти за корупция - да се махнат инхаус процедурите, да се махнат отворените малки врати за рекет към бизнеса. В рамките а един, два месеца ние внасяме тези закони”.

Той разкри, че Симеон Дянков  Симеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 година в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи е готвен за началник на Българска народна банка.

По тематиката с готвеното нападение против журналиста Атанас Чобанов сподели: “Неприкосновеността на журналиста в европейска България би трябвало да е неприкосновена. Въпросният публицист е клеветил Движение за права и свободи, само че това няма значение. Аз персонално считам, че политик да съди публицист е демонстрация на неприятен усет. Ще питаме американското посолство за опита за нападение, тъй като е леке върху България да има закани против журналисти”.

Относно проблемите на Делян Пеевски по закона “Магнитски” съобщи: “Г-н Пеевски мина през съда на националния вот”.

Според него добавките за пенсионерите би трябвало да продължат до момента в който трае коронавирус рецесията: “Когато се успокои инфлационната серпантина, тогава ще се вземат дълготрайни мерки”. Цонев беше безапелационен, че ще има кворум в Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР