За мен няма никакво съмнение в достоверността на записите, предоставени

...
За мен няма никакво съмнение в достоверността на записите, предоставени
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Хората, които се управляват от Дубай, са няколко хиляди души

За мен няма никакво подозрение в достоверността на записите, предоставени през вчерашния ден от прокуратурата.
Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, по Нова тв.

В момента сме очевидци на борба за промяна на конституционното ръководство на страната, дирижирано от хора с 19 обвинявания.
Не може да се дефинира времето, за което тази обстановка ще продължи, сподели Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

По думите му притеснително е изказването на Божков, по какъв начин може да бъде управителен митинг отдалечено. Става въпрос за непосредствено ръководство.

Според него, тези които се ръководят от Дубай, са няколко хиляди души. Доста сериозна група от хора.

Рязка ескалация на напрежението на митинга пред Министерски съвет, конфликти с полицията
Не може да чакаме цялото общество да бъде предостатъчно. Отговорността на всяка власт е да извърши волята на гласоподавателя, съобщи той.

Ефективността на прокуратурата е отвън всякакво подозрение, счита Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Няма съображение да подаваме оставка. Не съм чул един мотив, сподели водачът на НФСБ.

Той дефинира държанието на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на като дилетантско - на новак политик.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР