За мен няма никакво съмнение, че проф. Герджиков ще отиде

...
За мен няма никакво съмнение, че проф. Герджиков ще отиде
Коментари Харесай

Даниел Митов: Инфлацията расте, цените в магазините растат, токът поскъпва. Това е картината, до която Румен Радев и министрите му докараха българите

За мен няма никакво подозрение, че проф. Герджиков ще отиде на балотаж и че най-вероятно той ще бъде победител на идващите президентски избори. Това съобщи пред Българска национална телевизия Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ.

Хората живеят в действителност, която не им харесва. Виждаме по какъв начин пораства инфлацията - всеки ден влизаме в магазините, всеки ден цените на порастват, цените на тока стават по-високи. Това е картината, която в продължение на пет месеца министрите на Румен Радев докараха на българските жители, счита Митов.

Когато е било нужно, държавните управления на ГЕРБ са правили всичко допустимо да оказват помощ на хората, уточни той, като даде образец с добавката от 50 лева за пенсионерите. Консервативната дисциплинираност във фискалната сфера основава положителни условия за увеличение на приходите, безапелационен е Митов.
свързани новини2521преди 5 минути53269преди 2 часа
Той разяснява въпроса дали ГЕРБ ще изпадне в изолираност като евентуален сътрудник след изборите.

Всички партии от последните два Народното събрание са към този момент партии на статуквото. Статуквото сега са хората, които ръководят - Румен Радев, неговите служебни държавни управления и партиите, свързани с него. Това е статуквото, акцентира Митов.
По всички социологически проекции, ГЕРБ още веднъж ще бъде първа политическа мощ, добави той.

Дали Даниел Митов ще е кандидатурата за министър председател на ГЕРБ след изборите - той съобщи, че това е партийно решение, само че е подготвен за това.

Митов разяснява и разкритията на " Пандора пейпърс " и някогашния министър на ГЕРБ Николай Младенов, чието име попада там поради владеене на офшорна компания.
свързани новини153265преди 3 часа
Митов уточни, че не се е чувал с Младенов, защото самият той незабавно е изяснил обстановката. Смята обаче, че отношението към офшорните зони би трябвало да бъде преразгледано.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР