За мен най-важното е ние да можем да работим заедно,

...
За мен най-важното е ние да можем да работим заедно,
Коментари Харесай

Никола Минчев се гъне: Ще дам извинение на ИТН, ако то ще доведе до разбирателство в правителството

" За мен най-важното е ние да можем да работим дружно, с цел да продължим работата си, тъй че в случай че това е нещото, което в действителност ще ни изкара от тази каскада от обвинявания, в която сами се вкарахме от понеделник насам, давам това опрощение и в действителност се надявам това към този момент да е краят и да няма повече обвинявания, а да седнем и да работим ".

" Министерският съвет не готви повдигане на ветото за участието на Северна Македония в Европейския съюз ", сподели още ръководителят на Народното събрание:

" Категорично няма еднолично повдигане на ветото. Това е тематика, която доста комфортно може да се експлоатира за политически цели. Реална причина да се твърди, че ние ще отстъпим от националния интерес на България, няма. Българската позиция по тематиката е ясна и ние чакаме осъществяване на контракта за добросъседство и на другите съглашения.

" Всичко, което се случва с Народното събрание, безспорно е моя отговорност ". Това разяснява в изявление за предаването " Политически неточно " на стратегия " Хоризонт " ръководителят на Народното събрание Никола Минчев:

" Решетката пред Народното събрание към този момент я няма, демонтирана е, тъй че се надявам тази история да остане един неприятен спомен от тази седмица и от историята на 47-ото Народно заседание. Следващата пленарна седмица я посрещаме без нея. Казусът по какъв начин се стигна до тази решетка стартира още от митинга, проведен от " Възраждане “ през януари месец във връзка " зелените документи “ и тогава имаше пробив в сигурността. Ако си спомняте, тогава полицията първоначално подходи по-меко, служителите на реда нямаха и щитове, нямаха палки.

В началото се пробваха да имат по-умерен метод, само че се стигна до един пробив, който, несъмнено, тормози защитата и те тогава загатнаха няколко ограничения, които могат да се вземат, с цел да се усили сигурността на самата постройка. Една от ограниченията беше и да има на прозорците на първия етаж железни решетки, тъй като те са на доста ниско и от позиция сигурност това е проблем, само че Слава Богу не се е случвало. Това бяха диалози в джука форма. След това към този момент постъпи писмо от НСО с изброени съответни ограничения, което е било адресирано не до мен, а до основния секретар.

Някои от ограниченията са били отхвърлени от страна на администрацията. Аз нито знаех, че са осъществени огледи, нито че е постъпила съответна оферта. Това, което стигна до мен, е докладна бележка за вътрешно компенсиране на разноски по бюджета. Действително не съм обърнал внимание, че има подобен план за слагане на железни уреди ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР