За мен е интересно как - и Продължаваме промяната -

...
За мен е интересно как - и Продължаваме промяната -
Коментари Харесай

Илко Семерджиев: Дори и в петък да имаме нов кабинет, той няма да изкара девет месеца

За мен е забавно по какъв начин - и " Продължаваме промяната - Демократична България "  ще продължат напред. Очевидно и двете страни си нямат доверие, а горивото на едно ръководство е доверието. 

Това сподели в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS някогашният вицепремиер и някогашен министър на опазването на здравето Илко Семерджиев  Илко Семерджиев Д-р Илко Семерджиев е длъжностен заместител министър-председател по обществени политики и длъжностен, който разяснява свадите сред - и ПП-ДБ.  

" Ситуацията става все по-зле, тъй като виждаме по какъв начин тонът се утежнява и втърдява. Мен ме тормози най-много това, че виждаме политици, които не демонстрират никакво образование, а тези хора би трябвало да са образец за обществото. До момента Мария Габриел не е получила опрощение и ние не можем да предвиждаме дали ще получи. Сигурно има някакъв късмет в петък да има нов кабинет, въпреки всичко двете страни бяха изчистили съвсем всички въпроси. Моята прогноза обаче е, че този кабинет няма да изкара девет месеца, камо ли цялостен мандат. Първите заключения ще бъдат направени след евроизборите и ще има разбърквания. Не би трябвало да забравяме, че предстоят избори и в редица наши партньорски страни. Говоря най-много за Съединени американски щати. След тях също са вероятни разтърсвания у нас ", предвижда Семерджиев. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР