За мен е чест и привилегия да бъда домакин в

...
За мен е чест и привилегия да бъда домакин в
Коментари Харесай

Бил Клинтън пристига в София на 12 май

За мен е чест и привилегия да бъда хазаин в София на среща от Clinton Global Initiative (CGI). Инициативата на президента Бил Клинтън е късмет за България и бизнес водачите в страната да бъдат част от търсенето на значимите решения на световни проблеми като продоволствената сигурност, образованието и изменението на климата.

Това написа в профила си във фейсбук предприемачът Кирил Домусчиев, който е ръководител на най-голямата работодателска организация КРИБ.

Събитието ще се организира на 12 май.

„ Очаквам в София да бъде сложено началото на нов ангажимент за деяние, който да бъде финализиран сполучливо на срещата CGI 2023 в Ню Йорк през септември. Защото светът е изправен пред големи провокации, едно от които е продоволствената сигурност за непрекъснато увеличаващото се международно население. Прогнозите са за удвояване на световното търсене на запаси в идващите 30 години. Това ще изисква нововъведения, ориентирани към запазване здравето на животните и слагане на селското стопанство в центъра на вниманието “, показва Домусчиев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР