За мен бездимните цигари не са безвредни, има и горене,

...
За мен бездимните цигари не са безвредни, има и горене,
Коментари Харесай

Само посещение на наргиле бар = на 5 изпушени цигари?

За мен бездимните цигари не са безвредни, има и горене, което значи, че те отделят отрови. Така бездимните цигари вредят и на близките и подготвят за бактерии в устата на ползващия електронната цигара. Това съобщи пулмологът София Ангелова в утринния блок на Bulgaria on air.

Припомняме, че здравното министерство разгласява за публично разискване законови промени, с които ще бъде въведена тотална възбрана за пушене на закрито. Законовите промени ще доведат до цялостна възбрана за пушенето в пристройките на заведенията. Те постоянно са оградени с найлонови стени и покриви, по тази причина към този момент ще се считат за затворено публично помещение. Забраната важи и за пушенето на наргиле.

"Мерките, които гласят да не се пуши в закрити пространства наргилета и електронни цигари, са избавление за хората. Токсините, които одобряваме от място, на което се пуши наргиле и електронна цигара се явява на токсините признати от 5 изпушени цигари ", сподели още тя.

"Наргилето не е безвредно, при него също има горене и се отделят токсични субстанции. Тези субстанции не се филтрират от водата. Нашите деца припадат след приложимост на наргиле ", добави пулмологът.

"Трябва да се забрани напълно и рекламата на тютюневата промишленост. Тя притегля дребните деца, а не пушачите ", приключи София Ангелова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР