За мен беше чест да работя за партията, но никой

...
За мен беше чест да работя за партията, но никой
Коментари Харесай

Координатори на ИТН: Тошко Йорданов ни каза, че и две крастави магарета да е бил вързал, Пловдив пак щял да гласува за нас, защото обичал Слави

„ За мен беше чест да работя за партията, само че никой не си потегля от доста хубаво“.

С тези думи общинският координатор на „ Има подобен народ“ в Пловдив Ивайло Василев разгласи, че се отдръпва от поста. Той е юрист по специалност и на последните избори беше ръководител на Районната изборна комисия в Пловдив-град.
  Ивайло Василев Снимка: фейсбук
„ Партията няма предпочитание да работи с юристите си. Не сме търсени и мечтани. Липсва всякаква връзка. От тази позиция не считам, че човек би трябвало да се потвърждава там, където не го оценяват“, изясни пред „24 часа“ Василев претекстовете за отдръпването си. Правил неведнъж опити да беседва с националното управление – и документално, и устно.

„ Няма реакция. Никой не ме е потърсил във връзка случилия се факт, че не съм общински координатор. А откакто разгласих на профила си, че се отдръпвам, видях, че съм премахнат от уеб страницата на партията. И още веднъж без да ми се обадят и да попитат защо“, сподели Василев.

„ Аз съм основател, от основаването съм на „ Има подобен народ“. Предишният координатор в Пловдив Николина Деспотова преди две седмици напусна партията“, уточни Василев. И добави, че нямало никаква чуваемост.

„ Да, напуснах партията. Основанията ми са същите като на Ивайло“, изясни и самата Деспотова. Тя също е юрист и беше отпред на локалната конструкция от самото й основаване. Но описа, че на 30 септември м.г. Тошко Йорданов и Виктория Василева пристигнали в Пловдив и я свалили от поста.

„ Имало недоволства, че не можело да се работи с мен. На въпрос кои са хората, които настояват това, Виктория отговори: „ Много са, няма да ти ги кажем, тъй като ще тръгнеш да се разправяш с тях“, описа Деспотова.

Според нея управлението на Има Такъв Народ би трябвало доста да се замисли за какво учредителите се отдръпват. „ Хората изгубиха интерес. Видяха, че концепциите, зад които застанахме, се оказаха празни изречения, лишени от смисъл“, добави адвокатката.

На онази среща пред Йорданов и Василева тя изтъкнала, че под нейно управление в Пловдив Има Такъв Народ е станала първа мощ на изборите през юли м.г. „ Тошко ми се изсмя с думите: „ И две крастави магарета да бях вързал, Пловдив щеше да гласоподава за нас, тъй като обича Слави“, описа Деспотова.

Запазила приемливост, само че споделя, че в последно време чашата преляла. „ Виждам единствено празни думи. Чувствам се предадена и употребена“, заключи тя.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР