За мексиканските наркокартели през миналия месец се състоя "Сватбата на

...
За мексиканските наркокартели през миналия месец се състоя "Сватбата на
Коментари Харесай

Мексиканските наркокартели вдигнаха сватбата на годината ВИДЕО

За мексиканските наркокартели през предишния месец се състоя "Сватбата на годината ".

Може би освен на годината, тъй като под венчилото мина Алехандрина Жизел Гусман, дъщерята на Хоакин "Ел Чапо " Гусман. Младоженецът, без изненади, също е обвързван с подземния свят, написа Днес бг.

В обилния и демонстративен жанр на семейство, привикнало да получава всичко, младоженците бяха бракосъчетани на гала в катедралата на Кулиакан, градът от който Гусман ръководеше империята си.

За идването на булката катедралата е била отцепена с полицейска линия. Мексиканският веснтик "Реформа " скандализира Мексико със заглавието "Катедрала отцепена за сватбата на дъщерята на Ел Чапо ".

От фотоси и видеа в обществените мрежи се вижда идването на булката в катедралата.

На приемът пък са пяли известни мексикански музиканти, а за младоженците е имало частна заря, написа Guardian.

За елементарните хора в Мексико обаче сватбата е мъчително увещание за въздействието на проведената престъпност върху властимащите в страната.

Картелите са способни да се интегрират в обществото, а връзката им с Католическата черква прави това още по-лесно. Неведнъж църквата е упреквана, че пере парите на наркокартелите.

За щата Синалоа е още по-болезнено. За тях е увещание за въздействието на семейство Гусман в обществото. Те на процедура са част от елита, счита мексикански анализатор.

"Те са третирани като такиав от други членове на елита, в това число и елементи от църквата ", изяснява Фалко Ернст.

Въпреки че самият Ел Чапо е в затвор в Съединени американски щати, семейство Гусман към момента има висок стандарт. Макар и името им да е обвързвано с наркокартелите, те се пробват да осребрят известността на името.

Съпругата му Ема Коронел има лично риалити по VH1. Жизел Гусман пък записва лика на татко си като непокътната комерсиална марка и пусна на пазара облекла и възнамерява да почне да продава бира "Ел чапо ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР