За любовта възраст няма, доказа и Сашо Диков, който сам

...
За любовта възраст няма, доказа и Сашо Диков, който сам
Коментари Харесай

Сашо Диков лудо влюбен: Най-сетне я намерих, като тийнейджър съм!

 За любовта възраст няма, потвърди и Сашо Диков, който самичък се похвали, че има нова жена до себе си, малко откакто навърши 69 години.

Журналистът не желае да разкрива самоличността на мистериозната дама, с която споделя дните си, само че не пести суперлативите по неин адрес. " Съдбата ме е срещала в действителност с невероятни дами, които умеят и знаят по какъв начин да създадат живота ти пълностоен. И в този момент е по този начин, тъй като отново съм намерил най-хубавия и най-страхотния човек. Срещнах жена, която ме прави удивително жив “, споделя за половинката си Диков, без да прецизира дали двамата имат разлика в годините и с какво се занимава новата му муза.

" Хората не могат да си показват, че нещата за мъжа стартират същински над 50, а в действителност най-голямата наслада и наслаждение е след 60 години. Само човек, който е на тази възраст и с тази настройка, може изобщо да ме разбере. Понякога даже се тревожа от нещата, които правя, от тийнейджърските произволи, които си разрешавам “, добавя още Сашо.

Стажантът срещнал дамата до себе си и с единствената си щерка Петя, която е плод на любовта му с безконечния секссимвол на родния спектакъл – Аня Пенчева. И след финала на фамилния им живот двамата съумяха да запазят положителните си връзки и са близки другари.

След като актрисата наново откри любовта в лицето на първенеца и предприемач Ивайло Караньотов, в този момент и Диков можел да се похвали със същото. Половинките и на двама им не ги ревнували и живеели щастливо, по образеца на италианските семейства. Аня и Сашо не са спрели да се виждат и около двете си внучета, които са огромната им горделивост.

Дъщеря им Петя ги подари с две момчета. Първи през 2019 година се роди Александър, който е кръстен на фамозния си дядо, а в края на предходната година Пипи и обичаният ѝ – поетът Илиян Любомиров, гушнаха и второ бебче – Илиян-младши, написа " Ретро ". Междувременно Аня Пенчева сменяше памперсите и на трето внуче, само че от сина ѝ Ангел, който стана баща на момченце през февруари 2020 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР