За любовта няма граници и години. Ако двама човека се

...
За любовта няма граници и години. Ако двама човека се
Коментари Харесай

Въпреки голямата разлика във възрастта, те продължават да се радват на истинска любов

За любовта няма граници и години. Ако двама индивида се обичат същински, то те са щастливи където и да се намират, както и на колкото и години да са. Доказателство в това връзки са две от най-големите хоивудски звезди - Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас. Двамата отпразнуваха 20 години брак. Те са несъмнено едни от най-харесваните артисти, само че и като двойка са обожавани от милиони хора по света. 

" Преди 20 години на този ден с Майкъл се оженихме! Беше невероятна вълшебна нощ! И 7304,85 дни и нощи от този момент, през днешния ден те обичам, както тогава. Благодаря за любовта и смеха ",  написа Катрин към кадър от сватбата им.

Виж още:

Интересът на Майкъл към Катрин почнал с един от най-популярните ѝ филми, а точно " Маската на Зоро ".

" Гледам този филм и споделям: Уау, кое е това момиче, тя е невероятна! " – спомня си Майкъл и споделя, че месец по-късно имал опцията да се срещне с актрисата по време на кино фестивал във Франция. Ако на това не му се споделя орис, то на какво друго? Без да са разговаряли авансово или да знае, че Катрин ще бъде там. Катрин се съгласила да се срещне с Дъглас. Явно срещата им на фестивала е предходна добре, тъй като по-късно тя го кани на вечеря, на която са участвали сътрудници от " Маската на Зоро ".

Виж още:

Без да губи ненужно време, още същата вечер Майкъл споделил за благосклонностите си към Катрин, само че не просто ѝ е споделил, че я харесва или нещо в този дух, а че един ден " ще стана татко на децата ти ". Красивата актриса дала отговор, че е чувала много неща за него, които евентуално са били истина и му поискала лека нощ. Дъглас не е бил удовлетворен, само че пък това е без значение през днешния ден, тъй като двамата не престават да са дружно и да преодоляват другите компликации (предимно свързани със здравето на артиста, който в този момент е добре), дружно. Освен това имат две прелестни деца - Карис и Дилън Дъглас.

Виж още:

Източник thumbnail & фотоси: https://www.instagram.com/catherinezetajones/, https://www.instagram.com/michaelkirkdouglas/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР