За кметската работа в София е важно освен прекрасните, красиви

...
За кметската работа в София е важно освен прекрасните, красиви
Коментари Харесай

Фандъкова проговори! Кой ще е новият кмет на София

За кметската работа в София е значимо с изключение на прелестните, красиви приказки и фантазии, да може да се работи и да се посрещат провокации.

Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова в отговор на въпрос във връзка идните избори за кмет на столицата.
-->
По думите на Фандъкова всяка политическа мощ би трябвало по този начин да подбере претендента си, по този начин че освен да може да бъде определен, да може и да работи за града.  

На въпрос кой ще бъде претендентът на ГЕРБ за кмет на столицата Фандъкова напомни, че още след локалните избори през 2019 година е взела решение да не се кандидатира повече.Обявих го обществено предходната година, уточни тя.

По думите й в ГЕРБ се водят диалози, започват номинационните събрания по структури. Хората ще могат да дадат своите номинации с изключение на за кмет на София и за кметове на региони, общински съветници.

" Надявам се да можем да продължим, независимо кой ще бъде кмет, работата за София ", заяви тя.

" Надявам се този път финансовото министерство да не ни остави без средства за детски градини, което се случи предишния път, въпреки поетите задължения на тогавашните финансов министър и министър председател ", съобщи кметът.

Тя добави, че София, като най-големият град в страната, не може да се лишава от финансиране, по политически аргументи. Когато даваш поръчки, покажи, че София те интересува, сподели столичният кмет. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР