За киното няма почивка. Амбициозни проекти се готвят за новата

...
За киното няма почивка. Амбициозни проекти се готвят за новата
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Амбициозни кинопроекти се готвят за новата година

За киното няма отмора. Амбициозни планове се готвят за новата година.

Музей на киното доста скоро ще отвори порти в Лос Анджелис. Основната заслуга за основаването му има Академията за киноизкуство, която присъжда премиите " Оскар ". И приканват - " Да влезем във кино лентата ". Със сигурност ще е мегаинтересно - в случай че не съумеете да го посетите физически, ще ви разходим виртуално.

Да се готвим за мегакиноприключението София филм фест, което ни чака през март. Вече е ясно кой филм ще поведе киномаратона - " Да вървиш по вода " на Андрей Паунов. Филмът, показан за първи път на фестивала в Локарно, наблюдава процеса по реализирането на един от най-мащабните арт планове - „ Плаващите кейове ”. Навлиза надълбоко в артистичните търсения и персоналните взаимоотношения на Христо Явашев - Кристо - създателят, който сътвори чувството, че в действителност вървим по водата.

Стефан Командарев издаде още малко секрети от снимачната площадка и звездната тайфа, която е събрал. В новия му филм „ В кръг ” идва след „ Посоки ”, като част от трилогията, въодушевена от нощния живот на София. Една нощ, три патрулки и три двойки служители на реда в истории, взети назаем от действителния живот. Очакваме новия филм през 2019 година

" Аквамен " настава и тук, откакто измести другите екранни приказки. В ролята на водния човек ще забележим Джейсън Момоа, нашумял с ролята си в " Игра на тронове ". Той принадлежи на земното и подводно кралство, само че се усеща отритнат отвред. Получовек, полуатландец, Аквамен е предан войник, който би трябвало да сдобри двата свята. В света на хората той е Артър Къри, отгледан от татко си Том. В същото време е първороден наследник на кралица Атлана, с облика на Никол Кидман. И силата му би трябвало да сплоти земните и водни територии и жители.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР