За катастрофа на един от изходите на Пловдив научи Plovdiv24.bg.

...
За катастрофа на един от изходите на Пловдив научи Plovdiv24.bg.
Коментари Харесай

Шофьор се ядоса след ПТП: Бърза лява лента за изпреварване има само на магистралата

За злополука на един от изходите на Пловдив научи Plovdiv24.bg . А точно - този за Труд. Ударили са се два леки автомобила, като единият от тях е таксиметров. Това даде мотив на консуматор на обществената мрежа Facebook да напише следния коментар:

" За всички, които очевидно не си знаят правилника за придвижване по пътищата - от моста на " Ален Мак " в посока Карлово до табелата за излаз от Пловдив ограничаването на скоростта е 50 км/ч.

От табелата за излаз в посока Карлово до кръговото на Труд ограничаването е 60 км/ч. За всички тези с лъскавите коли и тези, които все бързат за някъде - бърза лява лента за изпреварване има единствено на автомагистралата.

В града и особено на този път лявата лента е със същото ограничаване от 60 км/ч, както и дясната лента и в този случай всеки водач може да се движи в най-удобната за него лента с ограничаването, което е наложено от пътните знаци, изключение вършат колите със специфичен режим!

Карайте съответно и рационално, тъй като в интонации автомобил, недай си Боже, може да е вашето или нечие дете! Снимката е от преди няколко минути. Карайте деликатно! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР