За какво ме питаха ли? Че докато се тълпите тук,

...
За какво ме питаха ли? Че докато се тълпите тук,
Коментари Харесай

Борисов: Докато ме разпитват, още 0.5 млрд. взе Петков

За какво ме питаха ли? Че до момента в който се тълпите тук, още половин милиард взе държавното управление.

Това сподели пред публицисти след разпита си в прокуратурата водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Миналата – половин милиард, по-миналата – половин милиард, тази – още половин милиард! – и към този момент вие до момента в който се тълпите тук, към този момент милиард и половина за по-малко от 30 дни, добави той.

В същото време подписаха меморандум за милиарди с неразбираеми компании, продължи Борисов, визирайки скандалното разписване от кабинета „Петков“ на капиталов меморандум за $1 милиарда с фонд, зад който са съветският олигарх Алберт Авдолян и българският шеф на интернационалните интервенции на Путиновата банка VTB Атанас Бостанджиев. – Подписан в Гранитна зала на Министерски съвет в наличието на Кирил Петков! Оправданието на Асен Василев беше, че не трябвало да ревизира кой е фондът, щото имало човек от американското посолство! А службите къде са?!

Вие добре знаете, че след сходни разпити (като неговия в прокуратурата – б.р.) се подписва декларация за неразпространение на това, което се приказва. Така че – Добре пристигнали, дано забележим дали тази вечер в новините ще има информация за новия половин милиарден дълг и единствено за 30 дни – милиард и половина нови задължения с три пъти по-високи лихви. Тези лихви ще минат половин милиард за година най-после! – сподели Бойко Борисов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР