За изтегляне на териториалните планове, излизане на България от Зелената

...
За изтегляне на териториалните планове, излизане на България от Зелената
Коментари Харесай

Скандал в НС: Деян Николов и Искрен Митев се хванаха за гушите

За евакуиране на териториалните проекти, излизане на България от Зелената договорка, прекъсване на заплащанията, унищожаване на глобите против Русия, обновяване на плана за АЕЦ “Белене ” заприказва от трибуната на Народното събрание депутатът от “Възраждане ” и кандидат-кмет на София Деян Николов. 

 

Думите му провокираха остра реакция от страна на Искрен Митев.

 

За обновяване на плана за АЕЦ “Белене ”, уповавам се да не сте съумели да продадете реакторите. Дано не сте се скрили, тъй като жителите ще се радват да видят по какъв начин се изправяте пред съда.

 

“Лъжци! Измамници! Не са ли ТЕЦ-овете на загуба? Кой ще заплаща заплатите на тея хора, които вие лъжете? ”, ядоса се Митев, който добави, че “пушекът на ТЕЦ-овете е черен като черните сърца на “Възраждане ”. 

 

“Да сте жив и здрав, господин Митев. Това ще е последното ви Народно заседание. Да си бяхте подали оставката ”, отговори Николов. 

 

“Господин Николов, от 15 годишен работя и всеки, който ме познава, може да го подсигурява. Не знам дали сте професионален политик. Майка ви е предходна през всички партии, когато е била част от “Воля ”. Вие сте принадлежен към ЕСы тъй като партията ви се финансира от европейски пари. Това е подправен избор на съмнение и вие сте патерици на ГЕРБ ”, отговори остро Искрен Митев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР