За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 3

...
За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 3
Коментари Харесай

Пожар на химическа тоалетна в Младежкия парк

За миналото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 3 сигнала

За времето от 10:00 до 11:45 часа пожарникари от Първа РСПБЗН са пратени да гасят горящи боклуци в железен резервоар в Русе на улица "Радецки " №5. Произшествието е без вреди.

От 10:02 до 10:40 часа, дежурен контрольор е посетил сигнал за нанесени вреди върху химическа тоалетна в резултат на пожар. Произшествието е станало в гр. Русе, на алея "Младост " в Младежки парк. Подаден е сигнал от чиновник във компанията, че при обслужване на обекта са открити вреди, нанесени от разпален огън. При инспекцията на място е открито разтопяване на пластмасовите елементи навътре в тоалетната, като в резултат на горенето се е спукал резервоара в който се намират химикалите. Не се е налагала намесата на пожарната и компанията е ориентирана към Второ районно управление (на МВР), в случай че желаят да заявят за осъщественото действие.

Тази нощ в 00:40 часа е подаден сигнал за паднало дърво върху платно на пътя I-3, преди село Пейчиново. Там е изпратен екип на РСПБЗН – Бяла. Установено е, че дървото е затруднявало придвижването по маршрута. Служителите са го отстранили и са обезопасили мястото.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР