За издигането на престижа на България Димитър Илиев ще отличи

...
За издигането на престижа на България Димитър Илиев ще отличи
Коментари Харесай

Нова изненада за Нургюл, от кого

За издигането на престижа на България Димитър Илиев ще отличи и даде парична премия на Нургюл Салимова, както и при сходни върхови достижения на други наши спортисти в бъдеще.

„ Успехът на Световната купа по шахмат сплоти цяла България. Именно това е и главната роля на спорта. Искрено имам вяра, че с надарени млади състезатели като Вас българският шахмат още веднъж ще бъде на международния връх в близкото бъдеще “. С тези думи министърът на младежта и спорта Димитър Илиев се обръща в приветствен адрес към Нургюл Салимова.
-->
Министърът изрича най-искрени поздравления към българката, която доближи до финала на Световната купа по шахмат в Баку, Азербайджан. Илиев е безапелационен, че достижението ѝ утвърждава престижа на родния шахмат и издига престижа на България.

„ Страната ни е една от дребното в света, която в историята на този спорт има настоящи първенци и при мъжете, и при дамите. Младите ни гении като Вас би трябвало да бъдат стимулирани за огромните триумфи, тъй като Вие сте бъдещето на българския спорт “, показва министърът в поздравлението си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР