За интимността между двама (или повече) души се говори все

...
За интимността между двама (или повече) души се говори все
Коментари Харесай

Най-странните секс традиции по света

За интимността сред двама (или повече) души се приказва от ден на ден и повече, само че все пак има неща, които си остават табу. Видео във Vbox7.com обаче ликвидира всички табута и ни среща с най-странните секс обичаи по света.

Индонезия

В Индонезия имат празник, наименуван Пон. Събитието се състои седем пъти в годината. Участниците пътуват до свещения остров Джава, където вършат секс с произволен непознат брачен партньор или брачна половинка. Вярват, че това носи шанс.

Индия

Като част от традициите на племената, живеещи в централната част на Индия, е ритуалът Готул. Това е събиране на млади девойки и момчета, които да се научат на песни, танци, дисциплинираност и... секс.

Момичетата пият натурален алкохол за да не забременеят и спят с друго момче всяка нощ. Ако някое от девойките забременее, то след това цялото племе осиновява детето, тъй като не се знае кой е бащата.

Нигер

Племето Уобаабе е известно с красивите си и богати ритуали. Първият им брак бива организиран от родителите им още до момента в който са пеленачета, наложително за личните им братовчеди. На празника Геревол обаче, мъжете се обличат с забавни облекла, боядисват лицата си и демонстрират физическите си характерности на дами, които си избират от тях. Ако дамата си хареса нов мъж, и единствено в случай че съумеят да избягат без сегашния да разбере, те биват приети за двойка публично. Нарича се " любовен брак ".

Хималаите

Земята на Хималаите е малко и в случай че в обещано семейство се родят двама сина, то по-късно земята на родителите би трябвало да се раздели, оставяйки всеки от тях с незадоволително земя. За да избегнат деленето на земята, колкото и да са братята – всички се женят за една и съща жена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР