За хората от тази зодия, нищо не е твърде дребно

...
За хората от тази зодия, нищо не е твърде дребно
Коментари Харесай

Ако Стрелецът ви обича, ще ви го каже направо

За хората от тази зодия, нищо не е прекомерно дребно или маловажно.

Стрелците не са най-лесните хора за схващане. За сметка на това, те са открити, доброжелателни и постоянно обективни.

В любовта, типичният Стрелец не знае какво е свенливост. Ако един Стрелец ви обича, ще ви го каже напряко! В него/ нея няма да ви се постанова да умувате часове наред, пробвайки се да разплетете комплицирана система от смесени сигнали (оставете това на зодиите Рак, Дева и Риби).

Стрелците са извънредно общителни, чаровни, с необикновено възприятие за хумор… и много непостоянни. За тях свободата им е свята. В подмяна, те също дават на колегата си цялата независимост, от която се нуждае (че дори и повече). Много са обществени и в случай че имате връзка с тях, не очаквайте да се задоволят с похапване на пица пред тв приемника. Обичат да са измежду хора и непрестанно ръсят смешки, може и да пофлиртуват.

Обичат провокациите, само че мраят игричките. Царе са на флирта, доста елементарно могат да омаят всеки. Много темпераментни и занимателни са. Но им доставя наслаждение най-много да флиртуват с някой, който не е “лесен ”. Харесват самостоятелните, мощни персони, които нямат потребност да се вършат на забавни.

Имат потребност от образован сътрудник. За Стрелците нищо не е прекомерно дребно или маловажно, всички въпроси и загадки на този свят ги вълнуват. Обичат да философстват на разнообразни тематики. Ако желаете да сте им забавни и да ви почитат, би трябвало да можете да участвате в тези полемики. И да отстоявате мнението си.

Ако ги обичате, пуснете ги – в случай че е писано, ще се върнат при вас. Тази известна мъдрост не би могла да бъде по-вярна за Стрелците. Тя бягат от всевъзможни условия и ултиматуми. Затова пък в случай че усетят, че просто се наслаждавате непринудено на връзката ви, само че ги оставяте да поскитат колкото желаят, може би ще се върнат при вас. Особено в случай че дружно се забявлявате същински.

Сексът за тях е премеждие, в което няма табута. Обичат изненадите, нищо не ги стряска. Това е знакът, който с възторг ще задоволи и най-странните ви стремежи. Освен това, в леглото са буйни и издръжливи.

Разбират се добре с Лъв и Близнаци. Това са знаци, които с лекост ще им дадат нужното пространство. Везни и Водолей пък притеглят интелектуално Стрелеца, който по принцип с огромна плам изследва философските аспекти на живота.

Трудно им е с Рак и Дева. Тези зодии се нуждаят от възприятие за ред и сигурност в персоналния си живот и чакат от колегата да ги обкръжава с доста внимание, по опция когато и да е. Подходът на Стрелеца в любовта просто не е подобен.

Източник: http://www.missbloom.bg

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР