За годините, в които Росен Ангелов има присъди, доколкото знам

...
За годините, в които Росен Ангелов има присъди, доколкото знам
Коментари Харесай

Кирливите Ризи Лъснаха, Страшни Новини За България. Преди 2 Мин Цветан Цветанов С Половин Уста Съобщи, Че Убиецът Росен Ангелов Е

За годините, в които Росен Ангелов има присъди, доколкото знам е имало 3-4 сигнала против него.

Те са проверявани, само че няма резултат.

Това съобщи в ефира на bTV зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Иначе нямам спомен за този случай до момента в който бях в полицията. Разследващите са безапелационни, че Ангелов е извънредно рисков. Важно е да се подхващат точните ограничения.

Не мисля, че проблемите са свързани главно със законите. По-скоро е нужна повече съгласуваност сред обособените институции. Ако са направени точните предварителни защити и има съгласуваност, нещата ще се получат. " В България всеки търси да извлече политически дял, евродепутатите на Българска социалистическа партия са дали своят вот за Истанбулската спогодба, европейският парламент е стигнал до приемането й. Видяхте реакцията на водача на Българска социалистическа партия, сподели още Цветанов.

Трето денонощие продължава издирването на обвинения за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов, само че все още от него няма никаква диря.

Според проверяващите той се намира в региона на с. Луково, като за последно е бил във вилата в селото, в която се е самонастанил. Успял е да се измъкне за броени часове от проверяващите. Затова точно край селото са съсредоточени всички сили. Десетки служители на реда и военни търсят Ангелов в гората.

През нощта са работили термокамери, към този момент са пуснати следовите кучета. На мястото има екипи и на „ Гранична полиция ”. В региона има 25 000 вили и е допустимо той да се самонастани в някоя сграда.Росен Ангелов е извънредно добре физически квалифициран, алпинист е, познава местността и не е проблем за него да оцелее дълго време в планината, е мнението на проверяващите. Росен Ангелов е с три присъди, последната присъда е влезнала в действие през 2009 година и е за блудничество в малолетна. Оттогава той е бил разгласен за търсене и 8 година не е бил открит. Живял е на няколко адреса в конспиративност. Според източници на bTV се е изхранвал, като е работел на разнообразни градежи.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР