За Елица преживяното в Игри на волята със сигурност ще

...
За Елица преживяното в Игри на волята със сигурност ще
Коментари Харесай

Никога повече: Елица след хейта и Игри на волята

За Елица претърпяното в " Игри на волята " сигурно ще остане незабравимо, най-малко що се отнася до бурните страсти, които тя нямаше по какъв начин да скрие от никого. Но и освен. Представянето на олимпийската ни медалистка досега е много противоречиво, което провокира е не малко реакции в обществените мрежи, а и измежду останалите участници.

Брюнетката на момента просто отказва да се преценява с тактиките на другите и се води от най-силното усеща на този свят - любовтта. В същото време - нейният обичан Алекса, който е в конкурентен тим, не изневерява на правилата си и поддържа останалите единствено да му се отдаде такава опция.

Затова и евентуално не е изненада за никого, че Елица е безапелационна, че повече не би взела участие в риалити формат, само че не тъй като не ѝ е харесало в " Игри на волята ", а с цел да не позволява повече непознати хора в личиня си живот. " Това излизане от зоната ми на комфорт е задоволително премеждие ", призна тя неотдавна в Инстаграм.

А във връзка хейта, който се изля върху нея, спортистката споделя: " Хейтърите са човеци, не персони, които страдат от липса на самочувствие ". Медалистката ни признава, че гледайки шоуто, към този момент си е трансформирала мнението за някои от участниците, с които е делила един покрив, но не конкретизира за кого става въпрос. 

 undefined

Елица мечтае за огромно семейство, с най-малко 4-5 деца - несъмнено, можем да предположим, че вижда всичко това с Алекса, с който са дружно от две години.

Любопитна детайлност е, че Елица постоянно бърка български и сръбски думи, макар че е българка. Обяснението е, че от година и половина тя живее в Сърбия, където главно се приказва на сръбски, само че пък на двамата с Алекса скоро им следва да се реалокират да живеят в София.

 undefined

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР