За едни зодии месец юли ще е изпълнен с активна

...
За едни зодии месец юли ще е изпълнен с активна
Коментари Харесай

Юли ще донесе много щастие и куп пари на тези 3 зодии

За едни зодии месец юли ще е изпълнен с дейна работа, други пък ще се насочат на дългочакано странствуване. Домашните грижи и финансовите проблеми няма да изчезнат на назад във времето, тъй че бъдете бдителни, с цел да не пропуснете нищо значимо.

Възможно е да се сключите преференциален контракт, да завържете потребни контакти и да станете доста авторитетен човек. В обществената сфера са вероятни световните промени към по-добро. В връзките с родственици и другари всичко ще бъде добре, стига да не започнете да се дразните от дреболии.

Ако финансовата обстановка се утежни, можете да вземете пари назаем. Опитайте да оцелеете умерено в този сложен интервал, тъй като той няма да трае постоянно.

В любовен проект всичко ще бъде по-добре от предстоящото. Със сигурност до момента не сте имали толкоз сантиментални срещи и любовни самопризнания, по тази причина се радвайте на това, което ви е подготвила Съдбата. За фамилните двойки ще е добре по-често да си напомнят първата среща и плахите целувки. Такива моменти заздравяват връзката и я зареждат с нови страсти. Колкото по-сантиментални и чувствени бъдете, толкоз по-колоритен ще бъде интимният ви взаимен живот.

И никога не забравяйте за работата и кариерата. Не позволявайте на мързела да се настани в живота ви. Трябва старателно да вършите работата си, в противоположен случай шефът ви бъде доста неудовлетворен. Ако не се стегнете, може да останете без бонуси, да понижат заплатата ви, а нищо чудно да се стигне и до уволняване.

Овен

Погълнат от домашни грижи и работа, Овенът няма да забележи слънчевия и топъл юли. Ще ви се наложи да работите в спешен режим, с цел да свършите всичко в точния момент и да получавате пари. Въпреки че не се страхувате от работата, пречките пред задачата могат да ви вкарат в подвеждане. Добре е понякога да си вземате отмора. В противоположен случай ще забравите по какъв начин наподобяват вашите другари и родственици. В края на месеца очаквайте огромни облаги, които могат да бъдат безвредно изхарчени за пътешестване или разширение на жилището.

Представителите на този зодиакален знак, които към момента не са срещнали любовта, е добре да излизат по-често и да се срещат както с нови, по този начин и със остарели другари. Тогава ще схванат, че любовта съществува и възприятията могат да бъдат взаимни. Звездите дават обещание на Овните срещи и неустоимо любовно предложение. Най-важното е да не стоите непрестанно в дома си и понякога да се откъсвате от компютъра.

През месец юли е добре да обърнете внимание на психологичното си положение. Ако сте станали раздразнителни и бързо се уморявате, най-добре е да потърсите профилирана помощ!

Телец

Звездите ви дават обещание един прелестен месец, в който слънцето освен ще се ви топли със своите лъчи, само че и ще ви зареди с сила за дейна работа. Приключения, пътувания, запознанства и откровени диалози с родственици - всичко това чака Телците през юли. В главата ви ще узрее забавен проект по какъв начин да реализирате замисленото без оптимални загуби и разочарования.

През този месец ще се замислите за промяна на имиджа и ще се озовете в салона за хубост. Иска ви се да станете по-привлекателни както за себе си, по този начин и за противоположния пол. Не е нужно да гоните модата, само че е добре да обновите остарелия си дрешник.

Семейните Телци през юли да се готвят за спешно състояние и куп спорове с половинката си. Ако методите към всичко рационално и умерено, ще можете да съхраните хармоничните си връзки. Самотните Телци пък ще хвърлят цялата си сила и мощ в търсене на половинката си. Ако отидете на морето, вашата фантазия ще се сбъдне. Избраникът ви ще се окаже освен хубав човек, само че и забавен събеседник.

През юли не е изключено да ви мъчат зъбобол и болки в ушите. Не се опитвайте да решите казуса независимо, а потърсете здравна помощ!

Близнаци

Като цяло Близнаците чакат изненади и промени от всеки нов месец. Юли няма да е изключение. Той ще ви донесе толкоз истински и непредвидени неща, че чак ще се изненадате. В персонален и професионален проект огромна част от събитията ще се развиват с мълниеносна скорост.

Звездите поучават да станете по-сантиментални и чувствителни, в случай че желаете да съхраните връзката си. Хубаво е през почивните дни да излезете отвън града с другари, да се разноските из планината или просто да полежите на плажа. Всяко многообразие ще ви донесе позитивни страсти. При самотните Близнаци всичко си е както нормално - работа, грижи и дом, и на хоризонта не се задават никакви съществени промени.

През месец юли е добре представителите на този зодиакален знак да бъдат доста взискателни във връзка с сътрудниците и началника си. Ще разполагате с задоволително пари. Главната ви задача ще е да ги харчите рационално.

В здравословен проект е добре да приемате повече витамини и да укрепите имунната си система с плуване и слънчеви бани.

Рак

Задава се месец, изпълнен с доста непредвидени събития. На някои ще им се наложи да се трудят от заран до вечер, а други ще отидат на отмора. Сами би трябвало да решите кое е по-важно - облагата или релаксът. Между другото, даже и по време на пътуването си някои Раци ще продължат да работят интензивно и ще имат огромен късмет да запазят финансовото си състояние.

Тези, които изберат да тръгнат на път, ще срещнат любовта. Това няма да бъде просто летен флирт, а красива история с продължение. В фамилните Раци ще се зароди предпочитание да разнообразят връзката си. И защото по натура са доста сантиментални, ще приложат това си качество във всичко, с което се сблъскат. В края на месеца очаквайте предложение от другар, което ще се окаже доста печелившо.

През юли е добре да сте доста деликатни към храната, която ядете. Ако не обърнете внимание на качеството на продуктите, може да се натровите много съществено.

Лъв

Целеустременността е в кръвта на Лъвовете, по тази причина и никакви трудности и проблеми няма да са в положение да ги изплашат. Фокусирани сте върху кариерата си. Ако продължавате в същия дух, са вероятни освен облаги, само че и започване на личен бизнес.

В любовен проект всичко ще е цветя и рози. Семейните представители на този зодиакален знак е добре по-често да потвърждават любовта си, само че не на думи, а с дейности.

Въпреки че обичате да си похапвате, би трябвало да усмирите апетита си. В противоположен случай рискувате на плажа да изглеждате като бъчва.

Дева

Нима лятото може да бъде тъжно и студено? Дори и Девите не би трябвало да се съмняват, че юли ще им подари благополучие, обич и професионални триумфи. Всичко ще бъде тъкмо по този начин и то с помощта на тяхната убеденост, ослепителен облик и креативен замисли.

Споделяйте обилно оптимизма си с близките. Очертават се доста срещи. Ще се запознаете освен с нови другари, само че и с любовта на живота си. Семейните Деви пък ще проявят самодейност във връзка с всички битови и домашен въпроси. Заедно с половинката си ще навестят остарели другари, които с наслада ще споделят с тях тайните си за благополучен фамилен живот.

Самотните Деви доста мъчно ще се откъснат от работата си, само че би трябвало да го създадат. Само по този метод ще могат да стартират нова връзка, която несъмнено дава обещание да прерасне в нещо доста съществено.

Звездите вещаят и огромни промени в кариерата. Ако от дълго време мечтаете да станете президент на компания или началник на рекламна организация, можете въображаемо да започнете да работите в тази тенденция.

Везни

През месец юли представителите на зодия Везни да се готвят единствено за хубави неща. И по какъв начин да не подскачаш от благополучие и да не пееш от наслада, в случай че най-сетне си срещнал обичания човек, получил си нова перспективна работа и джобът ти е цялостен с пари? Всичко това обаче не се е стоварило току-тъй върху главата ви. Работили сте доста старателно, с цел да се сдобиете с подобен надвит резултат.

Семейните Везни би трябвало съществено да се заемат с изглаждане на връзките с половинката си. Не бързайте със заключенията и раздялата, по-добре пробвайте да оправите нещата дружно. Тези, които си нямат половинка, да се готвят освен за бурната романтика, само че и за превъзходна женитба. Ще се влюбите толкоз бясно, че ще забравите за всичко и всички.

Скорпион

През юли Скорпионите ще имат нова работа, само че ще се наложи да водят тежка борба с конкуренцията. Това се отнася най-много за тези, които имат личен бизнес. Ако сте настроени за отмора или пътешестване, по-добре е да забравите за работата за известно време. Само не забравяйте и от брега на морето да следите по какъв начин се оправят заместниците ви. Може да се окаже, че бизнес сътрудниците ви не са толкоз надеждни, колкото си мислите.

През този месец ще ви се прииска да си починете от любовта, тъй като не просто ви е писнало, а напряко ви избива на експанзия и нервност. Най-важното е да дишате умерено и да мислите рационално. Обичате ли индивида до себе си и държите ли на възприятията ми? Ако отговорът е " да ", ще би трябвало да се научете да простите и забравяте обидите. Самотните Скорпиони да се готвят за съдбоносна среща.

Във финансов проект не се чакат катаклизми. Вярно е, че ще има леко съмнение при приемането на пари, само че това е краткотрайно. Ако не забравяте да икономисване, ще съхраните всичко, което сте спечелили.

Стрелец

На работното място във вас ще се вслушват освен новите сътрудници, само че и експертите. Все отново природата ви е надарила да очаровате близките и да ги водите след себе си. Звездите вещаят прелестни връзки с сътрудниците и шефа. Ще вземете някакво значимо решение, а началникът ще ви се отблагодари с покачване. Стрелците, които имат собствен бизнес, да се готвят за договаряния с задгранични сътрудници.

В персонален проект всичко се стабилизира и урежда. Дори не е нужно да се притеснявате за дребните проблеми в всекидневието, всичко ще се изглади напълно скоро. Самотните Стрелци да се готвят за сантиментално запознанство, което ще ги накара да се замислят за семейство и деца.

Ако неведнъж сте имали проблеми с червата или стомаха, е добре да си извършите проучвания. Само не се подлагайте независимо на строга диета, с цел да не влошите казуса.

Козирог

За страдание, изненадите и измененията в живота от време на време могат да бъдат и неприятни. Най-важното е да се успокоите и да не изпадате в суматоха. Настройте се за най-хубавото и то ще се случи!

Нещата в работата също няма да са на най-високо равнище. Шефът ви непрестанно мърмори и се оплаква, сътрудниците ви отхвърлят да оказват помощ, тъй като са доста заети. Така ще се озовете сред два пожара, само че сигурно ще намерите излаз от обстановката.

През месец юли представителите на този зодиакален знак няма да останат без обич. За страдание, връзката, която ще стартират, ще завърши доста бързо. Не обвинявайте себе си! Работата е там, че избраникът ви е следвал меркантилните си цели за ваша сметка. При фамилните Козирози нещата също няма да бъдат доста гладки. Чакат ги кавги, ревнивост и финансови проблеми. За да не влошите обстановката още повече, е добре да отстъпите първи.

Водолей

Водолеите ще би трябвало да пожънат плодовете на труда си, а това ще ги накара да се ухилен необятно. Ще се радвате и на дълго чакана среща с обичания човек. Във финансов проект всичко ще се окаже толкоз положително, че ще решите да дадете част от парите си за щедрост.

Задава се взаимноизгоден план с огромна компания. Това ще ви донесе облага и в бъдеще ще отвори нови вероятности в кариерата ви. Ако имате потребност от поддръжка, търсете фамилията, а не другари и познати. Необвързаните Водолеи имат всички шансове да срещнат любовта, а фамилните би трябвало да бъдат по-внимателни в възприятията, изключително в случай че са ориентирани към сътрудник или приветлив комшия.

Гледайте с възприятие за комизъм и оптимизъм на проблемите, които пораждат в живота ви. Ако деянията уязвимост и изпаднете в меланхолия, лекарите ще ви оказват помощ. Едва ли обаче ви се желае да лежите в болница и да се тъпчете с успокоителни в разгара на лятото.

Риби

Ако щастието и триумфът съществуват, те сигурно ще влязат в живота на Рибите в средата на лятото. През юли ви чака разцвет, облага и взаимни усеща. Рибите създатели ще осъществят плановете си с такова ентусиазъм, че ще получат самопризнание и популярност още при започване на месеца. Чувствайте се свободни да се свържете с авторитетни хора за поддръжка.

Ако решите да се захванете с бизнес, сигурно ще съумеете. Стига да се заобиколите с надеждни сътрудници.

Между вас и човек, който познавате отдавна, ще пламнат откровени усеща. Изобщо няма да ви е елементарно, само че дружно ще преодолеете компликациите. На някои двойки им следва разлъка, която ще остави печален диря в живота им.

През месец юли не е изключено да ви мъчи хрема и главоболие. Започнете лекуването в точния момент, с цел да не станат нещата по-сериозни. / jenata.blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР