За една седмица някак плавно се преместихме в нова реалност.

...
За една седмица някак плавно се преместихме в нова реалност.
Коментари Харесай

Сергей Баранов: Нова реалност. Русия трябва да стане водещ фактор в световната история

За една седмица някак гладко се преместихме в нова действителност. Дълго впрягахме и потеглихме.
И трите дружно, апропо, както желаеха славянофилите: Русия, Украйна, Беларус, въпреки и в друг състав. Така е добре. По-добре от години кална неустановеност.

Това е гражданска война, " от горната страна ". Да. " Консервативна ". Мащабът ѝ към момента е сложен за оценка, защото сме първоначално. Но е световна

Ще има ли съответни огромни вътрешни промени, които са незабавно нужни в обществената и политическата система на Русия? Това е огромен въпрос. Може би не, може би да, поради консервативния жанр на водачество. Но нещо ще се случи. И ще е за по-добро за нас. Затова всички тези „ хора от предишното, от 90-те”, пацифистките вълци, са толкоз недоволни. Техният цирк към този момент не е необходим, тъй като цялата действителност в този момент е представление. Ликвидираха “Ехото на Москва " - срамна светиня от 90-те. Завинаги. Промяната е необратима.

Ще страдаме ли от „ глобите “? Тези, които нямат какво да губят, с изключение на веригите си, няма да пострадат. Ще победим ли ние патриотите? Не знам. Аз персонално не се възползвах от 2014 година в стеснен смисъл. Но ние не мислим за себе си, а за страната и съветския народ - Победителя, който ще победи, и ще бъде победител, каквото и да ни се случи.

Край със Запада За нас. Най-накрая се отдалечаваме от Запада, от тази световна топка, надута с пари. Завинаги. Към " многополюсността ". И светът минава към многополюсност, световна многополюсност, пристрастен от нас. И това също е доста добре. Те ни омръзнаха. Не ни би трябвало тяхната философия. Трябва да изградим нашата цивилизация, нашето мислене. Мисленето на Новоросия в огромен, мегалитен смисъл.

Какво е за нас Новоросия? Новоросия е съветска практическа цивилизационна философия, философия за търсене на нова обективна и щастлива земя, на съветската фантазия, която се е трансформирала от своята диаметралност, жестокото и пусто Диво поле. Това е новата съветска държавност, това е и една постоянно нова и млада съветска обществена концепция. Новоросия е същинско, а не фиктивно единение на украинци, великоруси и малоруси. Това е ядрото (квинтесенцията) на нашия юг, центърът на маршрутите от Евразия към Европа по черноморския степен кулоар. Това е " мястото на силата " на Русия, ключът към бъдещето.

Колкото и да е необичайно, нашето мислене се избистря консервативно, забравяме за постмодернизма, забележимото, софистиката, лъжите, коронавирус цифровите нелепости, трансхуманизма, зеления дневен ред и впрочем. Само суровото безмълвие на фронтовата истина.

Пишат, че геополитическата воля на Русия ще „ въвлече “ света, на първо място, несъмнено, западния, в криза. Нека. Това може да е част от проекта за спасяването му. Но задачата на Русия е да се задържина оста си.. Русия за една седмица се трансформира в главен фактор в международния исторически развой в доста области. За първи път от доста десетилетия. Сега би трябвало да поемем тежестта на нашата задача като световен генератор на смяна.

Сега има три велики правилото за бъдещата организация на територията, която в миналото се е наричала и, колкото и да е необичайно, към момента се назовава Украйна.

Премахването на украинската антисистема на олигарсите, която е клон на международната Антисистема. Да вземем активите им. На власт не би трябвало да ги има нито тях, нито техните протежета. В противоположен случай всичко ще стартира изначало. Те са виновни за всички гнусотии на украинците. Трябва да се изметат.

Да се разделят териториално руснаци от неруснаци. Това са две разнообразни народи, необратими по пътя си. Руснаците и неруските на територията на някогашна Украйна би трябвало да живеят в разнообразни страни. В противоположен случай те няма да се схванат след сегашния спор. Трупове, трупове, трупове, поставят пълен кръст на „ Върколака Тарас Шевченко “, както го назовава убитият от нацистите Бузин, неговия руски фетиш. Друг е въпросът по какъв начин да се получи с най-малки загуби. Руски са 8 района на Югоизток плюс Левия бряг на Днепър, плюс надзор над Киев и Киевска област, а посредством тях в друга степен - над останките от Украйна.

Наказваме и в случай че е належащо, отстраняваме нацистите, военните и другите нарушители, както и всички тези, които преследваха руснаците и унищожаваха руснаците (последното е още по-важно, защото те могат да избегнат отговорност и да „ сменят обувките “ и даже да се заемат да ни учат по какъв начин да обичаме Родината). Както и всички русофоби, в това число и съветските. Тяхното имущество, най-важното, паричните потоци, би трябвало да се лишават. Разбира се, украинският шовинизъм ще се възроди, само че това е друга история.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР