За една нощ вселената на Сексът и градът ще бъде

...
За една нощ вселената на Сексът и градът ще бъде
Коментари Харесай

Ким Катрал все пак ще се появи в And Just Like That

За една нощ вселената на " Сексът и градът " ще бъде още веднъж цяла. Ким Катрал ще се появи още веднъж в емблематичната си роля на Саманта Джоунс във финала на втория сезон на " And Just Like That “ - спин-оф сериала на " Сексът и градът “.

Точно преди една година да не се превъплащава още веднъж в забележителния облик на Саманта. Тогава Катрал напомни, че е намерила сюжета на евентуален трети филм от поредицата " Сексът и градът " за прост и несъответстващ за развиването на героинята ѝ. Сюжетът е,,пълно копие " на новия сериал.

Въпреки това Саманта ще се появи още веднъж.

Какво се знае досега?

Ким Катрал ще бъде единствено в една сцена. Изданието Variety оповестява, че актрисата е снимала разговор на 22 март в Ню Йорк, без да се вижда или да приказва със звездите от сериала Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и други, или с режисьора Майкъл Патрик Кинг.



Във въпросната сцена Саманта, която в сериала се е преместила в Лондон, ще организира телефонен диалог с Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър). В първия сезон на " And Just Like That “ Кари се свърза по чат с отчуждената Саманта, а на финала двете вършат проект да се видят, с цел да се помирят.

Известната дизайнерка на костюми от " Сексът и градът “ Патриша Фийлд, която не е работила по новия сериал, облича Ким Катрал за сцената на Саманта.

Появата на Катрал няма да бъде продължение на облика ѝ в сюжета на сериала. Поне към този момент.

И въпреки всичко завръщането на Саманта под каквато и да е форма сигурно ще развълнува почитателите на " Сексът и градът ". Многобройни фенове упорстваха даже за момент да зърнат обичаната си еманципирана дама, която сложи „ сексът “ в новаторския сериал, който се излъчваше по HBO в продължение на шест сезона от 1998 до 2004 година Бяха снимани и два пълнометражни кино лентата с историята на Кари, Саманта, Миранда и Шарлот.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР