За една година чудо не може да стане, но може

...
За една година чудо не може да стане, но може
Коментари Харесай

Мартин Димитров: С Бюджет 2022 тръгваме по пътя на увеличението на доходите

За една година знамение не може да стане, само че може да бъде стартирана една основна смяна. Това съобщи в ефира на Лице в лице по bTV депутатът от " " Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на по отношение на признатия на първо четене държавен бюджет за 2022 година

Димитров регистрира като "голям триумф " обстоятелството, че няма да има нарастване на налозите, само че добави, че въпросът с оптималния застрахователен приход остава открит.

Остава въпросът с оптималният застрахователен приход. Днес ще имаме среща по тази тематика с бизнеса и заинтересоавните страни и ще търсим компромис. Търсим взаимно решение, тъй като за нас най-съществен е високият напредък на стопанската система. Максималният застрахователен приход би трябвало да бъде нараснал тогава, когато има подготвен механизъм и да е утвърден от заинтригуваните страни, изясни националният представител.

По думите с Бюджет 2020 се търси висок стопански напредък, който от своя страна да докара до растеж на приходите в страната.

Бихме желали по-бързо понижаване на недостига, само че виждаме вяра да се тръгне по веднъж, по който ще се усилват приходите и пенсиите, уточни Димитров.

На въпрос дали в бюджета е взета поради инфлацията депутатът отговори, че "компенсациите в бюджета са налице ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР