За дома 3 вкусни кралски рецепти, които лесно да приготвите

...
За дома 3 вкусни кралски рецепти, които лесно да приготвите
Коментари Харесай

3 вкусни кралски рецепти, които лесно да приготвите вкъщи

За дома 3 вкусни кралски предписания, които елементарно да приготвите у дома Рецепти за следобеден чай в жанр " Имението Даунтън "  Христо Боснев 17 август 2019, 08:52 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  3 вкусни кралски предписания, които елементарно да приготвите у дома
3 вкусни кралски предписания, които елементарно да приготвите у дома
 Софийският апартамент, в който човек може да се влюби (СНИМКИ)
Софийският апартамент, в който човек може да се влюби (СНИМКИ)
 ПРЕДИ и СЛЕД: Невероятни трансформации на къщи след ремонт
ПРЕДИ и СЛЕД: Невероятни трансформации на къщи след ремонт
 В тези къщи желаеме да прекараме уикенда (СНИМКИ)
В тези къщи желаеме да прекараме уикенда (СНИМКИ)
 Eто какъв брой постоянно да подменяте тези неща в дома
Eто какъв брой постоянно да подменяте тези неща в дома
 Хитри способи да намерите място на книгите вкъщи
Хитри способи да намерите място на книгите вкъщи
 Тези къщи са като от филмите - разкош и жанр
Тези къщи са като от филмите - разкош и жанр
 5 въпроса, които да зададете, преди да заживеете дружно
5 въпроса, които да зададете, преди да заживеете дружно

раматичният сериал Имението Даунтън, утвърден от критиците и притежател на голям брой награди, се трансформира в международен феномен.

Действието се развива в измисленото имение Даунтън в йоркширкската провинция на фона на значими исторически събития като потъването на Титаник, Първата международна война и 20-те години на предишния век.

"Имението Даунтън " споделя историята на аристократите семейство Кроули и тяхната прислуга.



Пълен с искра и пристрастеност, романтика и разрушени сърца, скандал и комизъм, "Имението Даунтън " е един от най-успешните английски сериали за всички времена и безспорно всички са разчувствани от обстоятелството, че от септември може да забележим по кината филмовото му продължение, пишат от Edna.bg.

Годината е 1927-ма (година след края на Сезон 6) и ние се завръщаме в луксозното имение с още повече великолепие и претрупаност и с присъщия за Даунтън искра, ослепителни костюми, впечатляващи подиуми и микс от драма, романтика и комедия.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ РЕЦЕПТИТЕ И СТЪПКИТЕ, ЗА ДА ГИ ПРИГОТВИТЕ ВКЪЩИ
3 вкусни кралски предписания, които елементарно да приготвите у дома  <br> Сандвич с краставичка и копър <br> <br> Продукти: 1/2 огромна краставица. Меко крема сирене. Лимонов сок. Щипка сол. Нарязан копър. 6 филийки самун. <br>  <br> Начин на подготвяне: Измийте и нарежете копъра. Смесете го с крема сиренето, лимоновия сок и солта. Наречжете краставицата на тънки колелца. Намежете филийките със сместа от крема сирене и копър, наредете от горната страна краставицата. Отрежете коричката на хляба и оформете филиите в триъгълна форма. <br>  <br> Санвич с пушена сьомга. <br> <br> Продукти: 1 опаковка пушена сьомга. 1/2 краставица. Крема сирене. Копър. лимонен сок. Сол на усет. 6 филии самун. <br>  <br> Начин на подготвяне: Нарежете копъра и го смесете с крема сиренето, лимоновия сок и солта. Намажете филийките с тази примес, сложете колелце краставичка и от горната страна парче сьомга. Оформете филийките във формата на кръг. Сложете малко от сместа с крема сирене в пулверизатор и сложете върху сандвича. Накрая поръсете с малко копър.<br><br>
Завръщайки се в живота на семейство Грантъм и техния личен състав, ги намираме на прага на най-голямото събитие, което се е случвало в господарската къща – кралска аудиенция...

Ето за какво взехме решение да ви подготвим за завръщането в имението Даунтън като ви покажем по какъв начин да си спретнете достоверно празненство за следобеден чай - тъкмо такова, каквото си провеждат и семейство Грантъм!

Днес ще ви покажем няколко предписания за вкусни и аристократични сандвичи, които са идеални за сервиране със следобедния чай, а в идващите дни очаквайте още предписания за сладки изкушения и коктейли непосредствено от Имението Даунтън!

Вижте ги в галерията горе.

"Имението Даунтън " отваря порти единствено в кината на 13 септември 2019!



Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Източник: рецепта чай следобедна закуска
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР