За дизайнер като Том Форд съществуват много малко непрекрачени граници

...
За дизайнер като Том Форд съществуват много малко непрекрачени граници
Коментари Харесай

Том Форд представи първата си колекция мъжко бельо в Ню Йорк

За дизайнер като Том Форд съществуват доста малко непрекрачени граници в модата, каквато беше основаването на мъжко долни дрехи.

" Не желаех просто да създавам купища долни дрехи с моето име върху него. Исках да направя нещо готино, което не съществува, и се зачудих за какво да не може мъжете да носят сребристо долни дрехи? ", сподели той след ревюто си нощес, което приключи с дефиле на полуголи модели, облечени в създадени в Италия боксерки.

" Всичко доста припомня на стила на Уорхол ", добави дизайнерът, представен от Българска телеграфна агенция.

Форд сподели, че нормално върви без долни дрехи денем и не бил носил такова от години, до момента в който не се родил към този момент 5-годишният му наследник и бавачката не станала неразделна част от живота им.

" Бельото е още един спомагателен пласт облекла и аз желая да бъде меко. Малките деца се будят измежду нощ и би трябвало да изтичаш до стаята им. Помага, в случай че си облечен ", сподели Том Форд с усмивка.

Той добави, че е избрал металическите цветове и щампи на зебра, с цел да си подхождат с сбирката якета в ярки цветове. Колкото до боксерките в седем телесни цвята, Форд изясни:

" Помислих си какъв брой ще е крепко, в случай че мъжете могат да си ги избират по този начин, че да пасват на цвета на кожата им. Събличаш облеклата си и изглеждаш гол ".

Дизайнерът добави, че е отказвал да работи върху сбирки с долни дрехи години наред, тъй като не е желал да губи контрола върху качеството на продукцията си, само че " това е една от последните продуктови категории, които нямам и не съм правил ".

Колекцията ще бъде на пазара през юни. Тоалетите от дефилето на Том Форд включваха вечерни мъжки якета с брокат в металически цветове и скотски принтове, както и тесни панталони, пухкави палта и яркорозово поло, подаващо се под кафява връхна дреха.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР