За девета поредна годинаВисшето училище по застраховане и финанси(ВУЗФ) организира

...
За девета поредна годинаВисшето училище по застраховане и финанси(ВУЗФ) организира
Коментари Харесай

За девета година ВУЗФ търси най-добрите млади одитори

За девета поредна година Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) провежда състезанието „ Млад инспектор “, който ще отличи най-хубавите студенти с ползи в областта на счетоводството и одита. Конкурсът се провежда дружно с одиторските сдружения „ Ейч Ел Би България “ ООД и „ Захаринова Нексиа “ ООД.

Най-добрите претенденти ще получат парични награди, стипендии за следващо обучение, стажове в профилирани компании. Сметната палата на Република България, която е главен сътрудник на състезанието тази година, ще връчи премия „ Академик Иван Гюзелев “ на участника, който се е класирал на второ място.

Конкурсът „ Млад инспектор “ започва на 4 март, като тази година ще премине през няколко стадия: регистрация, тест, решение на проблем и есе. От 4 март до 3 април искащите да се включат в състезанието могат да се записват ТУК. Допуснатите участници във втория стадий, който продължава от 9 до 23 април, ще получат достъп до платформата, където ще вземат решение тест. В третия стадий участниците ще преминат през решение на проблем и писане на есе на тематика в региона на отида в обществения бранш.

В състезанието могат да се включат студенти и докторанти от всички университети в България и чужбина, които се образоват в професионално направление „ Икономика “, без значение от степента и формата на образование. За присъединяване в „ Млад инспектор “ не се позволяват работещи в одиторски сдружения или печелили предишни години състезанието.

Организатори и сътрудници на състезанието са Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, „ Ейч Ел Би България “, „ Захаринова Нексиа “, Сметната палата на Република България, Комисия за обществен контрол на записаните инспектори, Институт на дипломираните специалист – счетоводители в България.

Всичко за състезанието може да научите на http://mladoditor.vuzf.bg/.









Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР