За десета поредна година, от 11-и до 13-и юли, на

...
За десета поредна година, от 11-и до 13-и юли, на
Коментари Харесай

10-и юбилеен голф турнир BlackSeaRama Vivacom Pro-Am 2018

За десета поредна година, от 11-и до 13-и юли, на северното черноморие ще се организира междунардният голф шампионат BlackSeaRama Vivacom Pro-Am 2018. В юбилейното издание се включат 32 тима, образувани от по трима дилетанти и един професионален голф състезател. Турнирът се провежда взаимно с Европейската професионална голф асоциация (PGAs of Europe) и е едно от най-важните събития в голф календара на България.

В три турнирни дни, 128 участника ще изиграят 54 турнирни дупки на игрищата Thracian Cliffs, Lighthouse и BlackSeaRama, които са част от голф дестинацията Кейп Калиакра.

Професионални голф играчи от целия свят (България, Германия, Англия, Италия, Франция, Швеция, Словакия, Гърция, Румъния, Турция, Изрел, САЩ) ще се състезават за награден фонд от 32 000 евро и за специфичната премия автомобил BMW за Hole-in-One на 18-та дупка на игрище BlackSeaRama. В типично джентълменската конкуренция, за първи път в историята на шампионата, се включва и жена експерт – испанката Ноеми Мартин, участник в LADIES EUROPEAN TOUR, която особено за трофея идва в България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР