За дамите, притесняващи се от фигурата си, изборът на бански

...
За дамите, притесняващи се от фигурата си, изборът на бански
Коментари Харесай

Подходящият бански костюм според фигурата

За дамите, притесняващи се от фигурата си, изборът на бански костюм, който да прикрива минусите и да акцентира красивите и хармонични елементи, е предизвикателство. Макар да е единствено шепа плат, банският може да поправя несъвършенствата на фигурата, в случай че е определен вярно.

Бански за дамите с невисок растеж

Жените, на които не им доближава височина, нормално се оплакват от дължината на бедрата си. Изборът на бански при тях е ориентиран към образно издължаване на краката. Това е допустимо с цялостен бански костюм високо изрязан на ханша. Онова, което непременно би трябвало да избягвате, са боксерките. Те ще създадат краката ви още по-къси. Добре е да се насочите към долнища, решени в един цвят и високо изрязани на бедрата. Оглеждайте се за изчистени модели, непотребните връзки върху хълбоците или декорация съкратяват фигурата.
 6 аргументи да избереш цялостен бански за плажа 6 аргументи да избереш цялостен бански за плажа
Модата измежду банските костюми това лято предлага угощение от многообразие на модели. Повечето дами избират половинките, с цел да се сд...

Бански за дамите с дребен бюст

Ако сте измежду притежателките на дребен бюст, нуждаете се от размер в горнището на банския. Търсете модели с воали, 3Д детайли и декорация върху чашките. Ако са с дебели подплънки, може да увеличите образно размера си с няколко номера. В случай, че изборът ви се спре на цялостен бански, също е значимо да е с банели и подплънки или с воали, минаващи върху бюста. Избягвайте спортните модели, както и тези, които съставляват лента върху бюста и са без завършени чашки.Те сплескват така и така дребния бюст.

Банските за дамите с огромни гърди

Големите гърди се нуждаят от поддръжка. Банели, твърди и завършени чашки, дебели и постоянни презрамки са идеални за тях. Щедро надарените дами не могат да си разрешат горнище без презрамки. Ако желаете образно да скриете огромния бюст, изберете пай топ с едно рамо и къдрици, покриващи бюста. Така размера му ще остане загадка.
 Плажна мода – богиня на пясъка Плажна мода – богиня на пясъка
След фигурата и кожата време е да се погрижите и за стилния си тип на плажа. Плажните дрехи надалеч надвишават банския костюм, също сле...

Бански за дамите с необятен ханш

Тази част от тялото е най-трудна за прикриване. Може да се насочите към комплект с пола или паеро. Това ще скрие необятния ханш и ще хармонизира пропорциите. Хитър трик е и изборът на комплект с охолно и пъстро горнище, което да притегля вниманието и да го насочва надалеч от  несъвършенствата в долната част на тялото.

Бански за отпуснато коремче

Банските с висока талия са освен комфортни и съвременни, те идеално прикриват и стягат отпуснатото коремче. Оформят по-тънка талия и издължават образно фигурата. За прикриване на заобленостите в региона на талията оказва помощ и целият бански. Някой модели са снабдени с спомагателни стягащи платки отпреди, които да изваят плосък стомах и съвършена фигура.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР